1.
-
- Bombardier
- Numer GG: 10499479
Re: 1.
To jest absolutnie bezcelowe. Każdy napisany przez nas post zostaje natychmiast przeinaczony.
Ze smutkiem muszę stwierdzić że kajtek się nie popisał. Mogłeś ciut bardziej trzymać fason.
Edit
Nareszcie dostałem Bana!!
Forum jest podpuchą, ale dzieci neo prawdziwe. Kocham was! Znów mogę bezkarnie pisać "Trafką".
Radzę zamknąć tą księgę i położyć ją na najwyższej półce w bibliotekach zapomnienia, a potem udawać że nic się nie stało.
Ze smutkiem muszę stwierdzić że kajtek się nie popisał. Mogłeś ciut bardziej trzymać fason.
Edit
Nareszcie dostałem Bana!!
Forum jest podpuchą, ale dzieci neo prawdziwe. Kocham was! Znów mogę bezkarnie pisać "Trafką".
Radzę zamknąć tą księgę i położyć ją na najwyższej półce w bibliotekach zapomnienia, a potem udawać że nic się nie stało.
-
- Bosman
- Numer GG: 0
Tavery podałes corrupted link. Ten http://www.zgodzinski.com/smaczek/?q=ww ... ora.pl&m=4 jest pełnosprawny w słowa "kur..."
1)Ekhm.. skromnie mogę przypomnieć że mam zmienne IP
2) Znajdźcie sobie trÓ pokemonowe forum do anihilacji (np.: takie forum Blog 27 jest całkowicie zownowane przez antyfanów...)
Też tak sądzę ale pewnie trÓ pokemony też tam są.fds pisze:A ja usilnie podejrzewam, że to forum to żart, ktoś robi sobie jaja i czeka na takich gamoni jak wy co się na to nabierają
Czyli jak?Szasza pisze:Każdy napisany przez nas post zostaje natychmiast przeinaczony.
1)Ekhm.. skromnie mogę przypomnieć że mam zmienne IP
2) Znajdźcie sobie trÓ pokemonowe forum do anihilacji (np.: takie forum Blog 27 jest całkowicie zownowane przez antyfanów...)
-
- Kok
No jest cenzura...tak jak na słowo bazyl na forum! Pisze małymi a pokazuje dużymi...chyba wiesz o co chodzi...jak ktoś napisze h*j(bez gwiazdki) to pokazuje z gwiazdką...Czyli jak?
No i jak my pisaliśmy cenzura to wyskkiwało:CeNsUra
A jak pisaliśmy "napiszcie mi to po polsku" to cenzura ukazywała:
'napiszcie mi To TrAwka"
A ja wejde na forum Blogu 27 i tam zrobie inkiwzyjce.. <żart>
-
- Bosman
Tą opcję wykluczałem bo inni userzy forum jak chcą to potrafią pisać po Polsku, jak widać admini rozbili sobie z was jajca ręcznie zmieniając wam postykajtek Raulin pisze:Pisze małymi a pokazuje dużymi...chyba wiesz o co chodzi...Czyli jak?
-
- Chorąży
I ręcznie, i cenzurą... Najlepsze jest to, że później już im się odechciało i zaczęli kasować wszystki posty jak leci.Force pisze:Tą opcję wykluczałem bo inni userzy forum jak chcą to potrafią pisać po Polsku, jak widać admini rozbili sobie z was jajca ręcznie zmieniając wam postykajtek Raulin pisze:Pisze małymi a pokazuje dużymi...chyba wiesz o co chodzi...Czyli jak?
A ja dalej nie mam ani jednego ostrzeżenia xD
.
-
- Bosman
Ale bardzo brzydko się tam zachowujesz. "Behemoth ssie. Posłuchajcie sobie Korpiklaani to sie zakochacie w nich. A jak chcecie ciężkie granie to polecam Slayera." Jak można pokemonom takie głupoty gadać, jeszcze uwierzą i co będzie?!Deep pisze:A ja dalej nie mam ani jednego ostrzeżenia xD
...
-
- Bosman
Behemot ssie i to straszliwie, a Korpiklaani jest nawet, nawet. Ale żebyś Heim nie czuł się urażony to powiem że Amon Amarth jest w pytę i szkoda że mam mało ich kawałków.Heimdall pisze:Ale bardzo brzydko się tam zachowujesz. "Behemoth ssie. Posłuchajcie sobie Korpiklaani to sie zakochacie w nich. A jak chcecie ciężkie granie to polecam Slayera." Jak można pokemonom takie głupoty gadać, jeszcze uwierzą i co będzie?!Deep pisze:A ja dalej nie mam ani jednego ostrzeżenia xD
-
- Kok
-
- Marynarz
- Numer GG: 5761430
Próbowałem sie na tym dziwnym forum rozerwać bo tutaj to szkoda spamować więc trochę sobie popisałem.
Ale cenzura jeszcze większa niż u nas napiszesz "Chciałem zgwałcić szatana" to pisze "Chciałem kupić Grzybek"
Co ma grzybek do szatana ? (pytanie z rana )
Polecam inną stronę w ramach akcji "Stop-POKEMONOM" http://www.pokemonomstop.fasthost.pl/
Ale najbardziej zaskakuje mnie to że ja w ogóle nie rozumiem o czym oni tam piszą , po prostu jak inny język .
Ale cenzura jeszcze większa niż u nas napiszesz "Chciałem zgwałcić szatana" to pisze "Chciałem kupić Grzybek"
Co ma grzybek do szatana ? (pytanie z rana )
Polecam inną stronę w ramach akcji "Stop-POKEMONOM" http://www.pokemonomstop.fasthost.pl/
Ale najbardziej zaskakuje mnie to że ja w ogóle nie rozumiem o czym oni tam piszą , po prostu jak inny język .