ARMAGEDON SIE ZBLIZA!!
-
- Mat
- Kontakt:
ARMAGEDON SIE ZBLIZA!!
Heh.. zobaczcie co sie dzieje
KLICk! Co wy o tym sadzicie??
KLICk! Co wy o tym sadzicie??
-
- Marynarz
- Kontakt:
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!
JASNA [CENZURA] NIE WYSTARCZYŁO IM OKRADANIE DEWOTEK MUSIELI SIĘ DO [CENZURA] SEJMU
A JUŻ MYŚLAŁEM ŻE W SEJMIE GORZEJ BYĆ NIE MOŻE
JASNA [CENZURA] NIE WYSTARCZYŁO IM OKRADANIE DEWOTEK MUSIELI SIĘ DO [CENZURA] SEJMU
A JUŻ MYŚLAŁEM ŻE W SEJMIE GORZEJ BYĆ NIE MOŻE
http://bazyl.zly.aresztowany.com/m/eks.php?m= <=sprawiedliwość znów zatiumfowała
-
- Mat
- Numer GG: 3604434
- Kontakt:
-
- Mat
- Kontakt:
Boże, widzisz, a nie grzmisz. [CENZURA], LUDZIE! WEŹCIE MNIE TRZYMAJCIE!!! Czy ten Rydzyk do reszty [CENZURA]?! Nie dość, że reprezentuje Kościół, tak jak go reprezentuje, to jeszcze do Sejmu się wybiera! Czyżby czekała nas teokracja? Niech się trzyma z dala od polityki, bo religia do rządu w ogóle nie pasuje.
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Lokalizacja: z miejsca, gdzie mnie nogi zaniosły ( ostatnio trakt między Mantarem a Skulldust)
- Kontakt:
I tak przeczówam, że do tego nie dojdzie.
Armageddon nadejdzie w 2012, wtedy kończy się kalendarz Majów ( bodajże, nie wiem, czy to tej cywilizacji) i dochodzi do koniunkcji ( chyba przekręciłem ) gwiazd lub jakoś tak.
To typowe ( propagandowe?)pogłoski, które co kilka miesięcy rozchodzą się po gazetach...
Armageddon nadejdzie w 2012, wtedy kończy się kalendarz Majów ( bodajże, nie wiem, czy to tej cywilizacji) i dochodzi do koniunkcji ( chyba przekręciłem ) gwiazd lub jakoś tak.
To typowe ( propagandowe?)pogłoski, które co kilka miesięcy rozchodzą się po gazetach...
Pałętam się tam i tu, zabijając rzezimieszków, cwaniaków, złodziei, oczyszczam arenę, pałętam się po lesie w nocy, bo jestem niezniszczalny Skrytobójca 10 poziomu ...
Otchłań
Otchłań
-
- Mat
- Kontakt:
22 grudnia 2012 roku nastąpi odwrócenie pola magnetycznego Ziemi. Przez to odwróci się również żelazno jądro naszej planety. To spowoduje liczne kataklizmy, wybuchy wulkanów, przesunięcie kontynentów i popękanie płyt tektonicznych. Cały proces może trwać wiele lat, a nawet dekad. Po zaończeniu tegoż procesu zostanie zapewne na całej planecie tylko kilka(naście) milionów ludzi. I trzeba bęzie zacząć wszystko od początku.
To jest koniec świata. Już obecnie naukowcy mówią, że odwrócenie biegunów nastąpi między 2010 a 2020. To daje do myślenia. Chyba zacznę robić zapasy na 2012 .
To jest koniec świata. Już obecnie naukowcy mówią, że odwrócenie biegunów nastąpi między 2010 a 2020. To daje do myślenia. Chyba zacznę robić zapasy na 2012 .
-
- Arcymod Tawerniany
Ludzie, co to ma być? Ja rozumiem, że nie lubicie RM itp. itd. - jednak takie "newsy" proszę pisać w temacie o RM lub polityce. To raz. A dwa to poczytajcie sobie regulamin forum, a dokładniej punkt o wulgaryzmach. Dsa... biorę pod szczególną obserwację (założenie tematu o nazwie niezgodnej z zawartością (która zresztą dubluje ze 2 czy 3 inne tematy)), a Dantego, bardzo mi przykro, ale muszę zaprosić na CL.
-
- Tawerniany Bard
- Numer GG: 4825300
Powiedziałbym coś, ale musiałbym po tym poprosić na CL o zbanowanie mnie z forum, więc przemilczę.
A wiadomość mnie nie ruszyła. ;P
A wiadomość mnie nie ruszyła. ;P
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
There is something to be learnt about irony here.