[Nie kłotnia, tylko typowa rozmowa z E-Trollem... i nie o prymat krasnali, ale o treść Sillmarilionu... ale pozatym wszystko się zgadza
Która rasa jest najstarsza?

-
Seth
- Tawerniak

milosz... knock, knock, knockin on heaven's door... cóż pozdro, jeden dzień sobie pobyłeś... musisz byc albo bardzo głupi albo bardzo odważny żeby podskakiwac moderatorom, zwłaszcza wtedy kiedy to nie jest potrzebne
... człowieku wyluzuj, bo bana dostaniesz! poza tym- co to za kłótnia? że krasnoludki nie były pierwsze?
[Nie kłotnia, tylko typowa rozmowa z E-Trollem... i nie o prymat krasnali, ale o treść Sillmarilionu... ale pozatym wszystko się zgadza
- dop. MAd Phantom]
Seth
Mu!
(ja przynajmniej działam pod przykrywką)
http://www.pajacyk.pl/- wstawic do zakładek i klikać raz dziennie! NATYCHMIAST!
Mu!
http://www.pajacyk.pl/- wstawic do zakładek i klikać raz dziennie! NATYCHMIAST!

-
Craw
- Bosman

- Numer GG: 5454998

-
Falka
- Tawerniana Wiewiórka

- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Hmmm... Kasować 'kłutnie' będzie ciężko :P
No ale też jestem za usunięciem trolla i kasowaniem dalszych kłótni (:P).
[Złożyłem wniosek o BANa... bye, bye miloszku... - dop. MAd Phantom]
[Proszę wrócić do tematu - od co najmniej 2 stron wdajecie sie w offtopiki! - dop. BAZYL]
No ale też jestem za usunięciem trolla i kasowaniem dalszych kłótni (:P).
[Złożyłem wniosek o BANa... bye, bye miloszku... - dop. MAd Phantom]
[Proszę wrócić do tematu - od co najmniej 2 stron wdajecie sie w offtopiki! - dop. BAZYL]
Sblam! | "Orły są duże i tupią"

-
Falka
- Tawerniana Wiewiórka

- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Ok, ok, wracamy...
W sumie tak na poważnie jeszcze się nie wypowiadalam na ten temat, więc teraz jest okazja.
Moim zdaniem na początku byli ludzie (niekoniecznie Adam i Ewa), a dopiero potem zostaly *wymyślone* wszystkie inne rasy :D
W sumie tak na poważnie jeszcze się nie wypowiadalam na ten temat, więc teraz jest okazja.
Moim zdaniem na początku byli ludzie (niekoniecznie Adam i Ewa), a dopiero potem zostaly *wymyślone* wszystkie inne rasy :D
Sblam! | "Orły są duże i tupią"

-
Kloner
- Chorąży

- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

-
baron

- Solarius Scorch
- Bosman

- Numer GG: 0

- BLACKs
- Tawerniany Cygan

No dobra, ale ci astralni podróżnicy musieli być również przez coś stworzeni. Jeśli będziemy tak myśleć, możemy się kłócić w nieskończoność. Dawni Slannowie to najstarsza ZNANA rasa WFRP. O astralnych podróżnikach jest mało powiedziane, ale owszem, są starsi od Dawnych Slannów.Solarius Scorch pisze:Ze znanych ras - tak. Dawni Slannowie ponoć jednak sami byli jedynie dziełem niezidentyfikowanej rasy astralnych podróżników (być może chodzi tu o Eldarów z WH 40.000).BLACKSouL pisze:W WFRP najstarszą rasą są oczywiście Dawni Slannowie.

-
SteeltH
- Pomywacz
- Kontakt:

-
Trixtian
- Pomywacz
- Kontakt:

-
LOD
- Kok

- Numer GG: 0
Równie możesz pytać: "Skąd się wziął wszechświat?" , "Jakim cudem to ewoluowało?" itp. itd. na które człowiek nie zna odpowiedzi... Po to powstają religie... by odpowiedzieć na pytania, których człowiek nie jest wstanie tego wyjaśnić, a religia daje temu jako takie wyjaśnienie... np. 2000 lat temu Jezus miał duże poparcie, a teraz gdy wiemy że były dinozaury i nie jest tak jak mówił "pasterz" (sory ale jestem niewierzący) to religia ta upada... Jest koszmarnie wiele niezgodności w tym wszystkim... no ale cóż...sory teraz offtopic zrobiłem.
Wracajmy do tematu głównego.