Kącik Lochów i smoczków ukazywał się bardzo nie regularnie lecz mam nadzieję, że to się zmieni i uda mi się postawic go na nogi.
Lecz niestety sam nie dam rady, więc rozgłaszam to do was szanowni gracze, mistrzowie, fani i maniacy o waszą współpracę. Czekam na teksty, czekam na oceny przyszłych artykułów w poniższym temacie. Czekam na zarzalenia i na słowa tego co byście chcięli ujrzeć w kąciku. Jeżeki chcecie by wasz kącik istniał i byście co miesiąc mięli co poczytać, a nie patrzeć tylko z zazdrością na młotkowców (którym również jestem
 ), których dział stał się regularny, piszcie. Piszcie jeżeli potrzebujecie pomocy z waszymi tekstami, obrazkami i wszystkim co dotyczy D&D, mam nadzieję, że moja wiedza i zdolności pozwolą mi wam pomóc.
 ), których dział stał się regularny, piszcie. Piszcie jeżeli potrzebujecie pomocy z waszymi tekstami, obrazkami i wszystkim co dotyczy D&D, mam nadzieję, że moja wiedza i zdolności pozwolą mi wam pomóc.

. Ja chciałbym osobiście ujrzeć tam teksty nie tylko poświęcone Lochom i Smokom - może warto ten kącik przekabacić na kącik d20? Wtedy na pewno znalazłbyś rzeszę ludzi piszących arty.
. Ja chciałbym osobiście ujrzeć tam teksty nie tylko poświęcone Lochom i Smokom - może warto ten kącik przekabacić na kącik d20? Wtedy na pewno znalazłbyś rzeszę ludzi piszących arty.  

Mam jeden mniejszy skan miejmy ze da sie przesłać.
 Mam jeden mniejszy skan miejmy ze da sie przesłać.