Kącik WFRP 2ed w KGF-e
- BLACKs
- Tawerniany Cygan
-
- Tawerniany Zabójca Trolli
- Numer GG: 6386578
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To fajnie postarem się coś nabazgrać choć większość tekstów do gwiezdnego pirata wysłałem ale narazie cisza a jak to u was bo głównie warhammera pisuje ale cos tam w mrokach twardego dysku o neuro leży i schnie do jakich działów mam wysyłać czy do jednej osoby wystarczy
Z góry dziękuje za info panią Falkę
Z góry dziękuje za info panią Falkę
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Erm... panią Falkę? LOL :D C'mon, bez takich! Nagle się stara poczułam! :D Ze mnie taka starucha jak z i BAZYLa, ten sam rocznik nawet ;)
A co do pytania: tutaj masz stopkę redakcyjną - teksty najlepiej wysyłać do osób odpowiedzialnych za konkretne działy.
A jak gdzieś jest napisany niejasny wakat, to ślij do losowej osoby z redakcji (najlepiej Bazyla, chociaż np. mnie też można spamować), tylko napisz, do jakiego to kącika.
A co do pytania: tutaj masz stopkę redakcyjną - teksty najlepiej wysyłać do osób odpowiedzialnych za konkretne działy.
A jak gdzieś jest napisany niejasny wakat, to ślij do losowej osoby z redakcji (najlepiej Bazyla, chociaż np. mnie też można spamować), tylko napisz, do jakiego to kącika.
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
-
- Tawerniak
Ktoś powiedział ''mrok''?;> Skoro głównodowodzący nie zaakceptowali twojego talentu do ''kostkowej'' części KGFu, spróbuj swych sił w qnciku ŚM:>
Seth
Mu! (ja przynajmniej działam pod przykrywką)
http://www.pajacyk.pl/- wstawic do zakładek i klikać raz dziennie! NATYCHMIAST!
Mu! (ja przynajmniej działam pod przykrywką)
http://www.pajacyk.pl/- wstawic do zakładek i klikać raz dziennie! NATYCHMIAST!
- BLACKs
- Tawerniany Cygan
Dla Ciebie zawsze .Makk pisze:Czy oferta pisania jeszcze aktualna?
Właśnie dziś wszedłem na Twoją stronę i zobaczyłem, że piszesz dobrze, dlatego chętnie widziałbym Twoje arty w moim kąciku :].
WFRP wysyłaj do mnie na [email protected]. Inne artykuły też możesz - wtedy będę miał dobrą kartę przetargową - w zamian za Twoje artykuły do NS będę mógł wyżebrać od CoBa napisanie czegoś do WFRP ]:->.Makk pisze:To fajnie postarem się coś nabazgrać choć większość tekstów do gwiezdnego pirata wysłałem ale narazie cisza Crying or Very sad a jak to u was bo głównie warhammera pisuje ale cos tam w mrokach twardego dysku o neuro leży i schnie Cool do jakich działów mam wysyłać czy do jednej osoby wystarczy Question
-
- Kontakt: