jeszcze fajniej wyglądają tape... avki 1280*1024 po powiększeniu do 1600*1200 :]Bies pisze:Fajnie wyglądają avki 150x200...
bez przesady co Bsie
Moge ci pokazać conajmniej 5 for gdzie są takie rozmiary i osobiście mam tam różne avatary w tych wielkościach... no ale jak wy się boicie zrobic 100x100 (n/c) to sry...wiki-yu pisze:jeszcze fajniej wyglądają tape... avki 1280*1024 po powiększeniu do 1600*1200 :]Bies pisze:Fajnie wyglądają avki 150x200...
bez przesady co Bsie
co my co my, ja tu tylko statsuję, od wielkości avatarów i innych takich to są admini :]Bies pisze:Moge ci pokazać conajmniej 5 for gdzie są takie rozmiary i osobiście mam tam różne avatary w tych wielkościach... no ale jak wy się boicie zrobic 100x100 (n/c) to sry...wiki-yu pisze:jeszcze fajniej wyglądają tape... avki 1280*1024 po powiększeniu do 1600*1200 :]Bies pisze:Fajnie wyglądają avki 150x200...
bez przesady co Bsie
mi każdy tam wszedłRuniq pisze:Tja. Tylko znajdź mi avik o wymiarach 120x120 i 6 kb. Baaardzo rzadkie... Najczęściej tam muszę celowo pogarszać jakość obrazu, by się mieścił w dozwolonej wielkości. (sigh)Suhar pisze:wy tu się o 100x100 bijecie, a na forum mojej szkoły maksymalne rozmiary to 120x120 i rozmiar 6 kb
Nie interesuje mnie ideologia, lecz czytelnośćRadkoff pisze:grafika w podpisie i mój avatar jest wyrazem mojego niezadowolenia z panującej na forum sytuacji, więc uważam, że takie rzeczy są potrzebne.
Na niektórych podforach edycja postów jest możliwa (sprawdzałem w sesjach), a na innych nie. Czyli Zły BAZYL spieprzył ustawienia zezwoleńRadkoff pisze:widzisz b'AzylPan Jan też żąda edycji postów
"Petencie, sam sobie poszukaj" ?BAZYL pisze:Ustawienia zostały tak skonfigurowane z premedytacją. Po szczegóły odsyłam do odpowiedniego tematu.
Dziękuję za zachęcenie mnie do korzystania z pełni funkcjonalnego i przyjaznego użytkownikowi forum. Teraz z miłą chęcią będę stosował przekombinowane rozwiązania tam, gdzie mógłbym zastosować proste.BAZYL pisze:Jeżeli chcesz rzeczywiscie poprawic drobny błąd w swoim poście to kopiujesz go, kasujesz a następnie na podstawie kopii piszesz od nowa. Ew. prosisz admina/moda o poprawkę...:]