Próbowałem, próbowałem... i nic.BAZYL pisze:A próbowałeś po raz kolejny włączać te powiadomienia?
Aż tu nagle właśnie przed chwilą dostałem jedno powiadomienie. WTF?
Próbowałem, próbowałem... i nic.BAZYL pisze:A próbowałeś po raz kolejny włączać te powiadomienia?
BAZYL pisze:Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet
No właśnie o to mi chodzi - nie wiem, czemu akurat ten temat jest włączony wszędzie, a inne (być może równie ważne lub ważniejsze) - nie.BAZYL pisze:Myślę, że powinien być jeden taki temat globalny, żeby każdy musiał się na niego natknąć. Ale z drugiej strony po to jest dział Sprawy forum, żeby ludzie tam włazili...
Jasne jasne, ja to doskonale rozumiem. Chodzi mi o to, że może już czas temat zdjąć z innych działów - bowiem o ile mi wiadomo, problem ustąpił.BAZYL pisze:Ten temat był przyklejony wszędzie, bo był bardzo ważny - ktoś sobie włączał powiadomienie o wiadomościach, forum wysyłało, a ja dostawałem zwroty. Poza tym usuwam konta z nieistniejącymi skrzynkami, a wiadomo że nieistniejace konta odbijają maile - i nie chciałem, żeby ktoś miał sasowane przez przypadek.
Po prostu chciałem wyjaśnić moje stanowisko dokładniej, żeby nie było nieporozumień.BAZYL pisze:O ile mi wiadomo, temat zdjąłem z innych działów już po Twojej pierwszej sugestii