Nie stosujesz się do tego że dwa wpisy na CL oznaczają bana.
Perzyn:
- Sob Mar 17, 2007 21:26
- Sro Kwi 18, 2007 20:03
- Sob Kwi 28, 2007 08:33
Jednym wpisem sam sobie zasłużył bo się odezwał na CL ale fakt jest faktem. I żaden z tych wpisów się nie dublował. Kajtek dostał bana dopiero za 4 razem jak już Ciebie wkurzył. Poprzednie 3 wpisy nie doczekały sie tymczasowego bana.
Eglarestowi jak go drugi raz wpisałeś został wyczyszczony licznik postów. Czemu to a nie ban na kilka dni?
Somebody dostał bana bo Cię wkurzył tym, że jak sam to określiłeś, bawił się podpisem.
Średnio mi to wygląda na stosowanie się do zasad.
Sklepik to wizja przyszłości. W tej chwili to byłby niewypał. Nie ma służyć jak głównie mniemasz zarabianiu, lecz raczej dodatkowej promocji. Jeśli w przyszłości by się okazało, że przyniesie to jakiś zysk to proszę bardzo, tym lepiej dla TRPG. Opłata za działalność gospodarczą wynosi 100 złoty. kolejne 170 złoty musisz zapłacić jeśli chcesz być podatnikiem VAT ale to dla tak małych dochodów nie byłoby konieczne i raczej nie miałoby też sensu. Jeśli pracujesz dodatkowo oprócz tego (co pewnie za kilka miesięcy nastąpi) to musisz płacić miesięcznie za składkę na ubezpieczenie zdrowotne 170zł. Można jeszcze myśleć o zarejestrowaniu się jako organizacja non-profit. Wtedy są jakieś ulgi etc. I nie czepiaj się BAZYL że wszystko spada na Ciebie, ale sam tak zrobiłeś, że ludzie ze wszystkim się zwracają do Ciebie. Jak chce się rządzić despotycznie to niestety ale trzeba ponosić tego konsekwencje. Whitewolf i ISA to się sam zajmę nimi, już bym to dawno zrobił, ale wpierw muszę dokończyć parę spraw technicznych. Nie chcę iść do nich z pustymi rękoma. Craw zgłosił chęć pomocy i dobrze bo przyda mi się osoba mówiąca i pisząca lepiej po angielsku niż afrykański huzar.
O zmianie silnika strony i postawieniu forum i strony na jednym wspólnym mówiłem Ci już rok temu. O tym, że phpbb ssie marudziłem pewnie jeszcze wcześniej. Ludzie do pracy sie znajdą, ale musi być ku temu wola i chęć "władzy". A że wypadło na Ciebie to sam jesteś winien.
Co do pomysłu Ouz do bajerów to lepiej to przemilczeć

Uwierz mi BAZYL, że podnosimy te problemy nie z czystej złośliwości, ale z chęci pomocy i pragnienia rozwoju tawerny. Widać to nawet po tym, że nie tylko mówimy co zmienić, mamy pomysły rozwoju i zmian. To się chyba nazywa konstruktywna krytyka? Więc nie wyskakuj z demagogią, bo Ty ją uprawiasz wpasowując się w skórę niedocenianego, zharowanego jaszczura.
Nie chcesz zmienić silnika forum z phpbb na coś innego. Nie chcesz postawić strony i forum na wspólnym silniku. Pytanie czemu? Wynika to z czystego gadziego uporu?
PS: Ponawiam pytanie. Po co blogi pokazują się w wyszukiwarce, skoro nie można z niej na nie wejść?
PPS: A propos użytkowników bez postów. Pewnie nie widać na tawernie kiedy ostatni raz ktoś ją odwiedził, bo tego czyste phpbb (które ssie) nie umożliwia. Jeśli tak jest to kijowo. Użytkownikom którzy powiedzmy od 3 miesięcy nie odwiedzali TRPG można by wysłać mail'e z przypomnieniem. Część pewnie po prostu zapomniała o tawernie i to by umożliwiło ich powrót. Wiem bo w moim przypadku, na innym forum taka technika okazała się bardzo skuteczna. Normalnie o nim zapomniałem, więc po jakimś czasie dostałem maila, że mnie zapraszają, bla bla bla. Oczywiście na święta Bożego Narodzenia też dostałem życzenia od nich. A od tawerny dupa. Po co wywalać "zerowych" userów, jak chcą niektórzy, skoro lepiej im się przypomnieć, że tawerna nadal istnieje? A życzenia od administracji, z ładną laurką są miłym doświadczeniem i sprawiają wrażenie że administracja o Tobie pamięta. Tawerna nie pamięta o swych bezimiennych dzieciach i bękartach.