.
 .A co do twojego avika Waltos, to mam mieszane uczucia
 . To chyba wynik równania krasnolud + hektolitry bimbru?

.
 . . To chyba wynik równania krasnolud + hektolitry bimbru?

Falkuś skarbie złotko słońce (ale ja się lubię narażaćCo do avatarow nie widze potrzeby zwiekszanai limitu - wystarczy skompresowac obrazek.
 ) kłopot w tym, że mój avik już i tak całkiem sprawnie został skompresowany - Office Picture Managerem jakby ktoś pytał - ale oczek mojemu milusińskiemu srebrnemu punkowi prawie nie widać (chlip, a taki śliczny chłopak jest
 ) kłopot w tym, że mój avik już i tak całkiem sprawnie został skompresowany - Office Picture Managerem jakby ktoś pytał - ale oczek mojemu milusińskiemu srebrnemu punkowi prawie nie widać (chlip, a taki śliczny chłopak jest  ). W 100x100 po prostu widać go dużo dokładniej.
). W 100x100 po prostu widać go dużo dokładniej.

) klikam przeglądaj wybieram plik i wyślin, no du juma :/ wraca mi do edycji profilu i nie ma avika.... nawet wpisywałem stare hasło... :/  pomocy :/
) klikam przeglądaj wybieram plik i wyślin, no du juma :/ wraca mi do edycji profilu i nie ma avika.... nawet wpisywałem stare hasło... :/  pomocy :/

np. tamten punk, którego jeszcze jakis czas temu miałem wyglądał 123651236521 razy lepiej w wymiarach 120x120
 np. tamten punk, którego jeszcze jakis czas temu miałem wyglądał 123651236521 razy lepiej w wymiarach 120x120  ale 100x100 też może być
 ale 100x100 też może być