Piszesz 40 tekstów do jednego numeru?!BAZYL pisze:1/ Mamy zin - wydawany 13 razy w roku - i na nim sie skupiamy - on jest najważniejszy - mów mi jeszcze o lenistwie - policze zaniżone wartości - 13*40 tekstów = 520 tekstów rocznie/365 dni = ok. 1,5 teksta dziennie...
2/ Po co zmieniać coś co działa dobrze?
Layout
![](./styles/WildWest/theme/images/bg-lastrow-2.jpg)
- BLACKs
- Tawerniany Cygan
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
-
- Tawerniany Che Wiewióra
- Numer GG: 0
-
- Tawerniany Trickster
- Numer GG: 0
- Kontakt:
Faktycznie, reklama jest zdziebko paskudna... przede wszystkim dla tego, że strasznie nachalna i mocno sie wyróżnia. Po prostu denerwuje. A to chyba też nie leży w waszym interesie, żeby ludzie ją na rozmaite sposoby wyłączali, prawda?
Nie rozumiem, czemu zdecydowaliście się na taką opcję googleadsow. Mnie osobiście np tekstowe reklamy kontekstowe zupełnie nie przeszkadzają. Zdarza mi się całkiem często w nie kliknąć, tym bardziej, że bywa, iż są w nich sensowne linki. Ale jak widzę coś wielkiego i migającego, to bezwiednie blokuje to adblockiem.
Nie rozumiem, czemu zdecydowaliście się na taką opcję googleadsow. Mnie osobiście np tekstowe reklamy kontekstowe zupełnie nie przeszkadzają. Zdarza mi się całkiem często w nie kliknąć, tym bardziej, że bywa, iż są w nich sensowne linki. Ale jak widzę coś wielkiego i migającego, to bezwiednie blokuje to adblockiem.