Zablokowany

Czy chcesz zmiany rozmiaru awatara na 100x100?

Nie, to głupi pomysł...
9
11%
Mi tam wsio - jedno...
39
46%
Tak, tak, tak! Zróbcie to dla mnie!
36
43%

Liczba głosów: 84
goki
Tawerniany Emeryt
Tawerniany Emeryt
Numer GG: 0
Kontakt:

Post autor: goki »

avatarek taki mam i taki bede mial bo tak mi sie podoba :) mozesz do mnie mowic per pani :) w koncu jestem matka 2ch corek 8)
co do tego ze ksywke Darky'ego napisalem z malej to jak juz wczesniej wspomnialem zrobilem to bo z reguly nie uzywam WIELKICH liter, nie z braku szacunku tylko z rozpedu i lenistwa :P
ad1 owszem, ale teraz juz wiesz :)
ad2 no nie wiem z ktorej strony :roll:
ad3 nie, ow goki jest przezwiskiem pewnego czlowieka, wymyslonym przez tegoz czlowieka i to tenze czlowiek decyduje jak to sie pisze
ad4 no wlasnie niebardzo :) to ze bedziesz pisal goki z WIELKIEJ litery, bedzie wyrazem lekcewazenia i robienia mi na zlosc, gdyz mimo tego iz zwracam ci uwage ze piszac mojego nicka z WIELKIEJ litery popelniasz blad, ty robisz to nadal, twierdzac ze to TY masz racje :roll:

[Proszę o wrócenie do tematu - jeżeli chcecie dalej drązyć temat pisowni zalóżcie nowy topic - dop. BAZYL]
kra.
DuchX
Tawerniak
Tawerniak

Post autor: DuchX »

hmm standardem jest zdaje sie 100X100...

Dziwi mnie obecne ograniczenie, bo z reguly uznaje sie ze avatary sa pionowe... ale to drobiazgi. Swojego avatara musialem przerobic w IrfanViev zeby pasowal, ale jako ze taka operacja zajmuje "az" 30s, mysle ze mozna zostawic limity tak, jak sa.
"Czlowieka mozna zniszczyc, ale nie pokonac"
Ducha nie mozna ani zniszczyc ani pokonac.
Ducha X - nawet nie pytaj ;)
goki
Tawerniany Emeryt
Tawerniany Emeryt
Kontakt:

ja jednak bym wolal 100x100, wlasnie poprzez przerobienie avatarka na 80x80 (co zajelo 5s na stronce :) ) stal sie on troszke mniej ostry, przez co traci swoje walory artystyczne :(
kra.
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Post autor: MAd Phantom »

Popieram goki'ego. Większe avatarki dla wszystkich! Precz z prostokątami! Niech żyją kwadraty! :D Chleba i igrzysk! Eee.. chyba się trochę zapędziłem :) , ale mój avik (czyż nie jest uroczy? :) ) również lepiej by wyglądał w 100X100, toteż popieram ten rozmiar.
dsadfga_atadf_a
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: dsadfga_atadf_a »

hehe a ja to olewam :) mi taki rozmiar pasi jak by byl inny to rpzerobilbym sobie obrazek i tyle ..

Do goki'ego - wlasnie przed chwila dowiedzialem sie ze facetem jestes : )))))))))
goki
Tawerniany Emeryt
Tawerniany Emeryt
Kontakt:

ahleage: fajnie :) ale moze ja tak nie do konca jestem facetem... w koncu jestem matka 2ch corek :roll: (i babcia mojej wnusi :D )

BAZYLku kofany :P zwieksz avatarki na 100^2, bo jak nie to na ciebie moje corki napuszcze :twisted:
kra.
Narmo
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 5450570
Kontakt:

Post autor: Narmo »

nie wiem czy to faktycznie taki problem ... jak tak bardzo chca to moze dalo by sie cos zrobic...
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

goki pisze:BAZYLku kofany :P zwieksz avatarki na 100^2, bo jak nie to na ciebie moje corki napuszcze :twisted:
Obiecanki cacanki :p
thaven
Szczur Lądowy

Post autor: thaven »

Też jestem za zwiększeniem rozmiarów Avatara do 100 na 100. wiem, że zawsze można zmniejszyć sobie avatara, ale często traci prze to ostrość, a niekiedy (tak jak w wybpadku mojego) w ogóle niewiele z niego widać...
goki
Tawerniany Emeryt
Tawerniany Emeryt
Kontakt:

thaven: dobrze gada! dac mu piwo 8)

BAZYL: oj zebys sie nie zdziwil :)
kra.
dsadfga_atadf_a
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: dsadfga_atadf_a »

najpierw gooozik do GG :) bo tam wiecej osob jest na tak i nie ma nikogo kto by byl na nie :)
Runiq
Bombardier
Bombardier

Post autor: Runiq »

Fajnie by było w 100x100. Lepiej by było widać mojego avatarka.

Tylko miałem nie lada problem z załączeniem obrazka, bo nie wiedziałem, że trzeba mieć go w formacie .jpg, a nie w .bmp.
Khazar
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: Khazar »

Ja musiałem sowjego avatarka lekko przyciąć. O jakieś 20-30 pikseli :-). Wg. mnie avatarki powinny mieć rozmiar 100x100. I kropka.
Obrazek
Vircung
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Vircung »

Co powiecie na jakieć ""Centrum avatark'ów" (Nie, nie centrum pokemon:D) to może nowoprzybyli (ot np. ja.) mieli skąd wytrzasnąć jakiś avatark gdy nie mają neta w domu i są takimi (sorry za to) Lamami (to nie o mnie) i nie potrafią zniemić formatu swojego ulunbionego obrazka ja .jpg.

CO WY NA TO :?: :?: :?: :?:
Czyń Zło

Na potęgę Moherowego Beretu !!

http://www.i-rpg.net
Terion
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Terion »

Jestem z tobą, przydałoby się takie "cetrum avatarków", szczególnie że nie mam żadnych swojich, a nie chce mi się tracić czasu na szukanie.
Terion
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Terion »

próbuję od półgodziny zrobić sobie tego awatarka, i se nie radze jak to **** zrobić, o jaki adres im chodzi? mój adres? (internetowy) czy jak napiszcie jakieś przykłady tych komend czy jak to się zwie :evil: :evil: :evil:
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Adres można podawać na dwa sposoby alboadrez obrazka na jakimś serwerze np. http://www.tawerna.rpg.pl/dane/img/animal/BAZYL.jpg
Albo adres obrazka na komputerze: C:/folder/awatarek3.jpg

No chyba nic prostszego...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Zablokowany