Druga sprawa. Promocja Tawerny o ktorej wspomnial Phoven (ten zarozumialy smarkacz
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
(tak sobie teraz przypomnialem, ze z plakatami to byl chyba pomysl BAZYLa, ale on potrzebowal ich tylko na konwent, ja pomysl rozwinalem tylko nieco)
Wymówki nie szukam, bo o planach na wakacje BAZowi już zdążyłem powiedzieć. Artykuły czekają na dysku. : OBLACKs powzial niezwykle dojrzala i przemyslana decyzje o zawieszeniu kacika WFRP (co jest BLACKs nie chce Ci sie pisac i szukasz wymowek? jedziesz na jakies kolonie czy co?)
A konkretniej? rozumiem że przykład jak mogłyby wyglądać posty świadczy o tym? zaznaczylem, to jest projekt na szybko, wszystkie elementy wykonałem od zera, wykorzystując tylko pojedyncze zdjęcia, kilka filtrów i illustratora. Wszystko w 1,5h, z czego np na narysowanie ikonki to Biblioteki światow zeszło się 15 minut, na przerobienie hebrajskiego manuskryptu na "papierowe" tło jakies 20 minut, etc. Mam świadomość że np tło strony nie pasuje do części dla postów, ale chodziło mi raczej o pokazanie różnych możliwości. Uważam jednak, że kolory w "postach" są dobrane dobrze - i to mimo że też się spieszyłem. Nie jestem w tym odczuciu osamotniony, z wyjątkiem Ciebie, ludzie, któzy sie do mnie odezwali, uważali zarówno kolory jak i layout za dużo ciekawszy. Mam podejrzenie, że za Twoją "krytyką" stoi coś więcej niż obiektywne racje. Czy może obecna paleta to Twoje dzieło?Szelmon pisze:O kolorach nawet nie wspominaj, bo przyklad tworczosci ktory zaprezentowales, swiadczy o tym, ze nie masz pojecia o czym mowisz.