Jeden topic do radosnego spamowania - ok... ale jest pewna subtelna różnica między "jeden", a "cztery"...
Dla mnie to jest zdecydowanie bez sensu, bo jak ludzie piszą posty by nabić licznik, to teraz nie tylko będą nabijać posty. Jeszcze będą zamieszczać full tematów by mieć pochwały. Poza tym co po takiej pochwale? Opinię i kontakt z adminami jak i innymi użytkownikami się zdobywa dzięki rozmowie i dyskusjom, a nie jakiejś ilości bezsensownych pochwał. Jestem przeciw.Eberk pisze:A oto mój drugi pomysł![]()
Dodać cośtakiego jak licznik pochwał czy cośPoprostu za jakąś dobrą wypowiedz lub dobry temamat dać pochwałę dla takiego kogoś i już. To kto będzie przyznawał pochwały zależy od admina forum. Pochwały mogą być przyznawane (oczywiście sprawiedliwie) przez admina albo przez urzytkowników.
Przecież to od admina zależy ile kto będzie miał pochwał.Poza tym co po takiej pochwale? Opinię i kontakt z adminami jak i innymi użytkownikami się zdobywa dzięki rozmowie i dyskusjom, a nie jakiejś ilości bezsensownych pochwał. Jestem przeciw.