O! Dla odmiany powiem coś innego (jak na mnie ). Tzn., że nowy wygląd mi się bardzo spodobał Widać inspirację nowym wyglądem strony Tawerny. Tak tu się ciepło i przytulnie zrobiło. I zauważyłam to nawet pomimo użytkowania stylu fdsa Zastanawiałabym się tylko nad samą górą, bo to logo TRPG przy wywalaniu reklam w Operze i Fx'ie jest ucięte... No i szkoda tego loga co je tak Szelmon zrobił (z tym szyldem). Fajne było i klimatyczne. No ale teraz to przyjemnie się pisze i idzie się przyzwyczaić do tych nieco jaskrawych kolorów (bo są nieźle ze sobą dobrane ).
Cóż, ja mam wywalone również te irytujące banery, ale zastanawiam się czy tego czegoś nie przywrócić w ramach cieszenia się pełną okazałością kufelka... Zrobię sobie drzewko decyzyjne i się zobaczy
Wolę jakoś starą tawernę, ma bardziej wytłumione kolory, nie razi w oczy po wejściu. Nowy lay forum wydaje mi się za jasny zbyt żółtkowy, miodowy(dokładnie tak, kojarzy mi się gastronomicznie - z żółtkiem i miodem[i bynajmniej nie z żółtkiem jako kitajcem]). Ostatecznie można powiedziec że ma kolor świezego schłodzonego piwa z reklamy. To akurat plus. Mnie nic nie ucina. Ale brakuje mi czegoś pomiędzy jedym stylem a drugim.
Cóż, na pewno jest ładniej. Tak jakoś bardziej ciepło i przyjaźnie się zrobiło. Trudno mi się jednak przyzwyczaić. Za jasne to wszystko. I kufelki już nie za bardzo pasują do oznaczania tematów. Znaczy, że ciężko mi teraz rozróżnić, czy kufelek ma piankę, czy jest pusty. Za bardzo zlewa się z tłem.
"Bądź ponad to, spraw by się przestał liczyć, to sobie wreszcie pójdzie. Bo jeśli się przejmiesz tym, co on wygaduje, i skupisz całą uwagę na walce z nim, to tym samym uznasz, że może mieć rację i wtedy będzie po tobie."
Ja powiem tak - jest nieźle. Ja używam sporo czasu stylu od fdsa, a jak mi się kiedyś przypadkiem wyłączył to prawie nie dostałem zawału, bo stary layout był taki... bury, i w swojej "burowatości" sięgał szczytu. Teraz wyłączyłem stylisha i... na początku mnie trochę raziło w oczy, ale się przyzwyczaiłem. Dalej nieco jaskrawo, ale ok. Tylko ta góra... Z tym obrazkiem Szelmona i starym nagłówkiem byłoby chyba ładniej, choć pewnie źle by się to ze sobą komponowało... Ciężko mi powiedzieć. Krucjaty przeciwko nowemu layoutowi w każdym razie prowadzić nie będę
Hmm a mi się te jajka nie podobają . Mam parę emot forumowych, niektóre sam zrobiłem, myślę, że by pasowały do tych starych, wszystkie są okrągłe. Ale nie wiem do kogo wysłać do recenzji.
Thurs pisze:Hmm a mi się te jajka nie podobają . Mam parę emot forumowych, niektóre sam zrobiłem, myślę, że by pasowały do tych starych, wszystkie są okrągłe. Ale nie wiem do kogo wysłać do recenzji.
Przede wszystkim, jak sie chwalisz to chwal się tylko swoimi. Bo większość tych co tam widzę to emotki z gg i podpadasz pod plagiat.
Thurs pisze:Hmm a mi się te jajka nie podobają . Mam parę emot forumowych, niektóre sam zrobiłem, myślę, że by pasowały do tych starych, wszystkie są okrągłe. Ale nie wiem do kogo wysłać do recenzji.
Przede wszystkim, jak sie chwalisz to chwal się tylko swoimi. Bo większość tych co tam widzę to emotki z gg i podpadasz pod plagiat.
Heh, napisałem przecież że NIEKTÓRE sam zrobiłem, fakt przerobiłem sporo, parę jest bez modyfikacji, ale gdzie ja się chwalę?
Po ataku spambotów na forum, zdecydowałem się na gruntowną aktualizację forum, co sprawiło, że stare style się zepsuły. Stworzenie ich od nowa trochę potrwa, z tego względu, że nie są to prace priorytetowe.
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...