co z TRPG?
-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
Re: co z TRPG?
Zmuszasz nas do wertowania mechanizmu forum
Wcześniej też były skórki do wyboru? Aż cztery? No bo skoro doszła możliwość zmiany głównej skórki TRPG to może i forum?
Wcześniej też były skórki do wyboru? Aż cztery? No bo skoro doszła możliwość zmiany głównej skórki TRPG to może i forum?
-
- Bombardier
- Numer GG: 10332376
- Kontakt:
A ja dodam, że za napisami online/offline tęsknić nie będę (tylko coś pusto bez nich...) ale brakuje mi tych kropek - dzięki nim łatwiej było trafić na swoje sesje
Czerwona Orientalna Prawica
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
No to miałeś rację, że tego nie widać Mnie się w oczy rzucił tylko brak tych pożytecznych żółtych kropeczek i też w pewien sposób pożytecznych informacji w profilu, gdy chciałem zobaczyć, gdzie najbardziej spamujęBAZYL pisze:Hmm... O tym nie wiedziałem...
Bo właściwie myślałem o czymś innym
btw:
Oo... tego nie zauważyłem. A pamiętam, jaki kiedyś był spór o to, jak mają wyglądać, a teraz po prostu bez słowa zniknęłyA ja dodam, że za napisami online/offline tęsknić nie będę (tylko coś pusto bez nich...)
-
- Chorąży
Braku napisów online/offline również nie zauważyłem...
Ale za żółtymi kropkami będę tęsknić. Przydatne były. Może jednak dałoby ise je nakłonić do powrotu?
Ale za żółtymi kropkami będę tęsknić. Przydatne były. Może jednak dałoby ise je nakłonić do powrotu?
.
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Chyba udało nam się zidentyfikować przyczynę nadmiernego obciążenia serwera, obecnie są zmienione ustawienia i jeśłi bedzie on pracował stabilnie to spróbujemy wrócić do dawnych ustwaień. No moze poza przyciskami "online/offline"
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Tawerniany Che Wiewióra
- Numer GG: 0
Przyczynę, taaa :>
A tak z innej beczki:
Po kiego diabła, dział Forum Konwentowego spuchł o kolejne forum co? Nikt tam się nie wypowiada, ta część forum leży zdechnięta, a zajmuje coraz więcej miejsca i tylko przeszkadza -_- Wrzucić połowę tego szajsu w podfora i już, a nie tworzysz bazylku coraz większego potwora...
EDIT
Co za inteligentna inaczej osoba wpadła na pomysł umieszczenia takiej potwornej, olbrzymiej reklamy? O_O Nie dość, że zasłania połowę ekranu, to druga połowa jest zasłonięta przez popup _-_
A tak z innej beczki:
Po kiego diabła, dział Forum Konwentowego spuchł o kolejne forum co? Nikt tam się nie wypowiada, ta część forum leży zdechnięta, a zajmuje coraz więcej miejsca i tylko przeszkadza -_- Wrzucić połowę tego szajsu w podfora i już, a nie tworzysz bazylku coraz większego potwora...
EDIT
Co za inteligentna inaczej osoba wpadła na pomysł umieszczenia takiej potwornej, olbrzymiej reklamy? O_O Nie dość, że zasłania połowę ekranu, to druga połowa jest zasłonięta przez popup _-_
-
- Bosman
- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
Ja również mam problemy z załadowaniem strony. (przeważnie wieczorami)
Wyskakuje mi, ze forum jest wyłączone. (prawie codzniennie)
Wyskakuje mi, ze forum jest wyłączone. (prawie codzniennie)
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
Podpisuję się pod powyższą wypowiedzią. Zróbcie coś z tymi przeciążeniami.
fds - Firefox + AdBlock, ewentualnie jako wolisz Operę to macie tam podobno jakieś takie opcje, co też blokują reklamy No, chyba że używasz jeszcze innej przeglądarki... Albo IE... No cóż, ja polecam FF z AdBlockiem.
fds - Firefox + AdBlock, ewentualnie jako wolisz Operę to macie tam podobno jakieś takie opcje, co też blokują reklamy No, chyba że używasz jeszcze innej przeglądarki... Albo IE... No cóż, ja polecam FF z AdBlockiem.
-
- Tawerniany Che Wiewióra
Siha...
Ja używam fx'a... Ale to nie powód, żeby pod ie forum wyglądało jak kupa kompostu.
Swoją drogą jest prosty sposób na pozbycie się tawernianych reklam w ie. Wystarczy zablokować skrypty java A jeśli ktos nie umie, to po protu dodać tawernę na listę niebezpiecznych witryn.
Ja używam fx'a... Ale to nie powód, żeby pod ie forum wyglądało jak kupa kompostu.
Swoją drogą jest prosty sposób na pozbycie się tawernianych reklam w ie. Wystarczy zablokować skrypty java A jeśli ktos nie umie, to po protu dodać tawernę na listę niebezpiecznych witryn.
-
- SuperTechTawerniak
- Numer GG: 115125
- Kontakt:
Ten sam idota, który płaci od pół roku z własnej kieszeni za serwer Tawerny, wraz z drugim idotą (część BAZYL), który się kilka razy sporo dorzucił. Wcześniej ten idota hostował przez pół roku Tawenę na specjalnym kompie w domu, a wcześniej chyba z rok na serwerze firmy, w której wówczas pracował.fds pisze: Co za idota wpadł na pomysł umieszczenia takiej potwornej, olbrzymiej reklamy? O_O Nie dość, że zasłania połowę ekranu, to druga połowa jest zasłonięta przez popup _-_
(Dodatkowo Ci idioci, wcześniej się zapytali się użykowników tawerny o zdanie)
Na domiar złego ten sam idota przygotował w tym czasie, z pomocą tego drugiego idoty (i innych idotów oczywiście) grafike dla BŚki i JasnejTRPG.
Teraz się ten sam idota ma zabierać za kolejny podserwis dla Tawerny.... Co za debil z niego!
PS.
Zgadnijcie ile Ci debile wrzucili kasy w utrzymanie Tawerny w ciągu ostatnich dwóch lat?
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Idiotyzm normalnie...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Bosman
- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
Dziś o 16.00 nie mogłem wejść na stronę :/ forum w ogóle się nie ładowało,a przy TRPG wyskakiwał błąd.
(dopiero o 16.07 udało się)
(dopiero o 16.07 udało się)
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie