Co wy tu za bzdety opowiadacie. Ja gram w OGame od stycznia 2006 i jakoś nigdy specjalnie nie wstawałem o 2 cZy 4 w nocy a flote straciłem jakieś 2 razy. MAm 720k expa i jest git sojusz super bo utworzony z kolegami z innej gry. Gram na Unii 1 ale ost zaczłem sobie pogrywać też na 41 jak coś.
A teraz zaprzeczę paru żeczom no wiecie tak żeby było ciekawiej

Od czego ma się opcję urlop, wystrczy tylko wiedzieć kiedy ma się dłuższy wyjazd.Deep pisze:Grałem w to przez jakiś czas ale przy tylu ilosci wyjazdach jak u mnie to nawet nie doszedłem do 1k punktów
Jeżeli kogoś nie lubi gierek bez grafiki to przepraszam ale nie sprawię że zmieni zdanieDeep pisze:Trzeba cierpliwosci a poza tym nie kręcą mnie takie gry przez przeglądarkę. Za duzo zachodu.

Ja słyszałęm to samo o niektórych nauczycielach którzy grają w MMORPG lub gry na kurniku. LIczne rozmowy z uczniami na temat wspulnych zainteresowaniach rozrywkowych na kompie. To zarzucić można każdej grze przez neta będącą wyłącznie on-line.Ravandil pisze:To się nazywa uzależnieniePrzypomina mi się, jak mój nauczyciel informatyki namiętnie grał w Ogame. Przebieg lekcji mniej więcej taki: powiedzieć jak najszybciej, co mamy zrobić, a potem szybciutko do komputera. Ewentualnie gadał z kolesiem z klasy, ile to który ma kasy, floty etc. Strasznie monotematyczni byli. Jeszcze gorzej niż ja z Warhammerem
W każdej masowej rozrywce zdarzają się ludzie którzy konkretnie stracili głowę dla danej rozrywki głowę.Szelmon pisze:pracowalem kiedys z gosciem, ktory jak w pracy mial OGame'a wylaczanego przez 15 min. to zaczynal sie trzasc i pocic. Jak bylo w pyte roboty i nie mogl grac, to na przerwach na fajke dzwonil do swojej laski i jej dyktowal co ma robic. Bylo to bardzo komiczne. Postanowilem wtedy ze nigdy nie dam sie w ten sposob owladnac grze.
Ciekawa koncepcja warta rozważeniaTevery Best pisze:Ja nie gram w OGame. Wiecie czemu? Bo jak chcę poklikać cyferki i powpisywać wartości w komórki, to włączam Excel, wtedy przynajmniej pożytek z tego jakiś jest. I nie ryzykuję, że nagle ktoś mi pokasuje wszystkie cyferki.