A oto mój własny desktop, nawiązujący do serii, która chyba na zawsze pozostanie dla mnie najlepsza w kategorii "Bohater pierwszoplanowy." Ah, z dedykacją dla Toriego, Phovena i całej reszty mangofobów

Odejdę nieco od tematu, ale poniekąd jest to związane ciągle z moim desktopem, więc niech będzie. Wspomniana przez ciebie scena faktycznie wymiata, na dodatek Overly Detentional Dishonest Road (numer 15 na płytce) to jeden z najlepszych kawałków na OST Hellsinga. Ogółem popieram inicjatywę wkręcania 12 letniej siostry w Hellsinga, wyrośnie z niej piękna psychopatka.Alucard pisze:[...]Hellsinga (Kiedy usłyszała hasło w pierwszym odcinku "jaka piekna noc. W taką noc jak ta rozumiem dlaczego ine wampiry pija krew" w połączeniu z tą boska muzyka zakochała sie Alucardzie).[...]
Co to za pytanie? Do Kałasza! Nie poznajesz?Perzyn pisze:Co do tapety Tever'ego - muszę przyznać, że mi się podoba, elegancka kompozycja no i ten magazynek na pierwszym planie. Można spytać do jakiej broni?
Świetna tapeta. Dasz mi linka do niej na PW?Heimdall pisze:Oto mój pulpit. Również nie lubię mieć zbyt dużej ilości ikon, ponieważ i tak z nich prawie nigdy nie korzystam.
Eee...ale to dawno było robione...kajtek- całkiem ładna ta lubaTylko ta różowo-fioletowa bluzka...
No cóż, jeszcze nigdy nie miałem innej tapety niż jakiś krajobraz. A to dlatego, że nie lubię tapet, w których jest zbyt dużo barw płynnie w siebie nie przechodzących. Dlatego większość jakichkolwiek postaci odpadakajtek Raulin pisze: @Heimdall
Ja myślałem, że na Twym pulpicie panuje jakaś nordycka bogini(ewentualnie bóg).