Przedstaw się

-
- Majtek
- Numer GG: 2708525
Akta Agenta ich Kaczyńskich Mości:
imię: Patryk
z: warszawy
nie wpółpracował z sb i nie w najbliższej przyszłości nie zamierza...
nie karany, brak powiązań z odzieżą wszechpolską, przep babcie spokrewniony z radioodbiornikiem i ojcem rydzykiem( rym nie zamierzony)
imię: Patryk
z: warszawy
nie wpółpracował z sb i nie w najbliższej przyszłości nie zamierza...
nie karany, brak powiązań z odzieżą wszechpolską, przep babcie spokrewniony z radioodbiornikiem i ojcem rydzykiem( rym nie zamierzony)
Ostatnio zmieniony czwartek, 25 stycznia 2007, 18:09 przez Raven, łącznie zmieniany 1 raz.
A ŻEBYŚCIE ŻYLI W CIEKAWYCH CZASACH... WSZYSCY... TY TEŻ CO SIĘ TAK GAPISZ... WIEM GDZIE MIESZKASZ, WIEM CO JADASZ NA KOLACJĘ, WIEM....

-
- Tawerniany Księgarz
- Numer GG: 9053067
Dobra, pora skończyć z samym czytaniem i zacząć się udzielać. Ale na początek, coby mnie wszyscy poznali, kilka słów o sobie.
imię: Paweł
zwany: Oso (chociaż w ogóle nie podobny, jeśli się weźmie pod uwagę główne znaczenie tego słowa)
wiek: 21 (co jakoś dziwnie tu wygląda; wszędzie sami młodzi...)
miasto: głównie Warszawa, ale w różnych miejscach mnie można znaleźć
zainteresowania: cała masa, ale najważniejsze będą na pewno: fantastyka, komputery, Slayers, fotografia, muzyka.
imię: Paweł
zwany: Oso (chociaż w ogóle nie podobny, jeśli się weźmie pod uwagę główne znaczenie tego słowa)
wiek: 21 (co jakoś dziwnie tu wygląda; wszędzie sami młodzi...)
miasto: głównie Warszawa, ale w różnych miejscach mnie można znaleźć
zainteresowania: cała masa, ale najważniejsze będą na pewno: fantastyka, komputery, Slayers, fotografia, muzyka.
"Bądź ponad to, spraw by się przestał liczyć, to sobie wreszcie pójdzie. Bo jeśli się przejmiesz tym, co on wygaduje, i skupisz całą uwagę na walce z nim, to tym samym uznasz, że może mieć rację i wtedy będzie po tobie."

-
- Marynarz
- Numer GG: 9008864
Witam!
Nie ukrywam, że przybywam tu z misją... jestem wysłannikiem pewnego grodu, wręcz Twierdzy... któy- zresztą z mojej inicjatywy... chce nawiązać z Tawerną RPG stosunki dyplomatyczne...
Mam też swe prywatne dane:
Imię: Wojtek
Miasto: WiO (Warszawa i Okolice)
Zainteresowania: D&D, Władca Pierścieni, LOTR SBG (bitewniak), ogólnie pojęta fantastyka... i inne takie...
Nie ukrywam, że przybywam tu z misją... jestem wysłannikiem pewnego grodu, wręcz Twierdzy... któy- zresztą z mojej inicjatywy... chce nawiązać z Tawerną RPG stosunki dyplomatyczne...
Mam też swe prywatne dane:
Imię: Wojtek
Miasto: WiO (Warszawa i Okolice)
Zainteresowania: D&D, Władca Pierścieni, LOTR SBG (bitewniak), ogólnie pojęta fantastyka... i inne takie...

-
- Pomywacz
Jam jest - Lord GIRMI- Krasnolud. Pan Diamentowej Hali i władca Gór Diamentowych. Pobogosławiony przez Bogów i obdarzony niesmiertelnością.
Imię - Romek
Wiek- 32 ( w maju 33)
Miasto - Brzeg ( również Wrocław i Opole )
Zainteresowania - Kowalstwo (praktykuje), Kamieniarstwo, RPG, książki, sporty walki (jak na Krasnoluda przystało) i turystyka
Imię - Romek
Wiek- 32 ( w maju 33)
Miasto - Brzeg ( również Wrocław i Opole )
Zainteresowania - Kowalstwo (praktykuje), Kamieniarstwo, RPG, książki, sporty walki (jak na Krasnoluda przystało) i turystyka
Krasnoludy ponad wszystko!

-
- Marynarz
- Numer GG: 2894983
- Kontakt:
Tez sie przedstawie, a co mi tam 
Xywa jak widac olympiaa
Imie Olimpia
Wiek: juz niedlugo, juz w lutym wkrocze w dwudziesty pierwszy
Miasto: ciezko powiedziec... odkad pamietam to Bydgoszcz i jej okolice, ale obecnie okolice stolicy Szkocji - boskiego Edynburga
Info: dla formalnosci napisze ze RPG, gdyby nie to nie byloby mnie tutaj, muzyka? Metal jak wiekszosc z Was, co jeszcze? Uwielbiam czytac: Prattcheta, Sapkowskiego, Tolkiena przedewszystkim, ale tez duzo innych, obejrzec dobry film, no i rycerstwo (zauwazylam czytajac poprzednie posty, ze nie ja jedyna... to mile:D )

Xywa jak widac olympiaa
Imie Olimpia
Wiek: juz niedlugo, juz w lutym wkrocze w dwudziesty pierwszy

Miasto: ciezko powiedziec... odkad pamietam to Bydgoszcz i jej okolice, ale obecnie okolice stolicy Szkocji - boskiego Edynburga
Info: dla formalnosci napisze ze RPG, gdyby nie to nie byloby mnie tutaj, muzyka? Metal jak wiekszosc z Was, co jeszcze? Uwielbiam czytac: Prattcheta, Sapkowskiego, Tolkiena przedewszystkim, ale tez duzo innych, obejrzec dobry film, no i rycerstwo (zauwazylam czytajac poprzednie posty, ze nie ja jedyna... to mile:D )

-
- Majtek
- Kontakt:

-
- Majtek
Dziń dybry, jak mawia pewien pan
Oto moje dane osobowe:
Imię: Paulina (brr....)
Wiek: taki jakiś głupi, bo kojarzony z wymalowanymi pannami w różowych mini (znaczy się, 13)
Miasta: Wrocław zwany Wrockiem
Hobby: RPG, wszelkiej maści książki, histora, Dedeki, Nieboracy (hie, hie) "żjawiszka pałanołmałne" i dokuczanie bliźnim
Ksywa: Wierzba

Imię: Paulina (brr....)
Wiek: taki jakiś głupi, bo kojarzony z wymalowanymi pannami w różowych mini (znaczy się, 13)
Miasta: Wrocław zwany Wrockiem
Hobby: RPG, wszelkiej maści książki, histora, Dedeki, Nieboracy (hie, hie) "żjawiszka pałanołmałne" i dokuczanie bliźnim
Ksywa: Wierzba

Pozdrawiam, Leryn

-
- Majtek
- Numer GG: 0
Jam lord FatMan, znany w szerokich puszczach południa, trzaskających mrozami lodowcach północy, niekończących się pustyniach wschodu i na cywilizowanych ziemiach zachodu.
Nie podam mojego prawdziwego imienia, bo nie.
Powiem, że mieszkam w Gdyni (i Brzoza mnie z tego powodu represjonuje). Niedługo stuknie mi 16 lat (hohoho) interesuję się grą na perkusji, RPGami i rysunkiem.
Nie podam mojego prawdziwego imienia, bo nie.
Powiem, że mieszkam w Gdyni (i Brzoza mnie z tego powodu represjonuje). Niedługo stuknie mi 16 lat (hohoho) interesuję się grą na perkusji, RPGami i rysunkiem.

-
- Majtek
Imię: Mamusia dała mi (mię jakby co) Damian i do tej pory je nosze
Miejscowość: wieś o prawach miejskich w na północy mazowsza (taka brama na Mazury) zwana Chorzele
Zainteresowania: Historia, Metal, Football, trochę teologia, oczywista RPG i cRPG, literatura, zoologia i paleontologia.
Wyznanie: w dowodziku bym miał zapisane, że katolik, ale jak każdy "wszystko wiedzący" gówniarz, uważam, że moje poglądy są lepsze. Aktualnie przeżywam okres ateizmu.

Miejscowość: wieś o prawach miejskich w na północy mazowsza (taka brama na Mazury) zwana Chorzele
Zainteresowania: Historia, Metal, Football, trochę teologia, oczywista RPG i cRPG, literatura, zoologia i paleontologia.
Wyznanie: w dowodziku bym miał zapisane, że katolik, ale jak każdy "wszystko wiedzący" gówniarz, uważam, że moje poglądy są lepsze. Aktualnie przeżywam okres ateizmu.
"Wandering the globe around
I saw no miracles nor wonders
Humanity so poisoned by their myths
Why none can see my wings?!
God is Dead!!! Dead !!! Helleluyah!!!"
Vader: Halleluyah (God is Dead)
GG:1362756
I saw no miracles nor wonders
Humanity so poisoned by their myths
Why none can see my wings?!
God is Dead!!! Dead !!! Helleluyah!!!"
Vader: Halleluyah (God is Dead)
GG:1362756

-
- Szczur Lądowy

-
- Pomywacz
- Numer GG: 1672556
- Kontakt:
Pochodzę z trzewi piekieł gdzie powietrze można kroić nożem. Tam gdzie majestatyczne hałdy górnicze wypełniają krajobraz, gdzie rzeki mają stały stan skupienia. Jestem człowiekiem z Górnośląskiego Okręgu Przemysłowego
Konkretnie z Będzina. Będzin piękne zabytkowe miasto, mamy zamek z niby Xw. (najstarsze mury). We wrześniu zapraszam na Festiwal Muzyki Celtyckiej 
Imię: Magdalena (jak ja nienawidzę tego imienia)
Miejsce przebywania: święte miasto Częstochowa (odkąd tam mieszkam ani razu nie odwiedziłam Jasnej Góry
)
Zawód: studentka Politechniki Częstochowskiej oraz dorywczo MG Wampira: Maskarady (sesja w szatni wydziałowej rulez)
Zainteresowania: Manga+Anime, Fantastyka, Zło, Buddyzm, Aikido, Confrontation

Imię: Magdalena (jak ja nienawidzę tego imienia)
Miejsce przebywania: święte miasto Częstochowa (odkąd tam mieszkam ani razu nie odwiedziłam Jasnej Góry

Zawód: studentka Politechniki Częstochowskiej oraz dorywczo MG Wampira: Maskarady (sesja w szatni wydziałowej rulez)
Zainteresowania: Manga+Anime, Fantastyka, Zło, Buddyzm, Aikido, Confrontation

-
- Pomywacz
- Numer GG: 3273175
- Kontakt:
Lord de Bill aka Traore aka Cichy [teraz już rzadko] aka Mateusz
Skąd: Kobylnica [i co z tego? Pewnie i tak nikt nie wie gdzie to jest
]
Info: meloman, purysta językowy, fantasta (właśnie zbytnie zainteresowanie wszystkim, co związane z fantastyką, powoduje częste naderwania kontaktów z rzeczywistością). Intensywnie uprawiam różne sporty ze wskazaniem na siatkówkę, dużo czytam, sporo piszę. Muzyka? Niemal każda - jestem otwarty na wszystko.
Skąd: Kobylnica [i co z tego? Pewnie i tak nikt nie wie gdzie to jest

Info: meloman, purysta językowy, fantasta (właśnie zbytnie zainteresowanie wszystkim, co związane z fantastyką, powoduje częste naderwania kontaktów z rzeczywistością). Intensywnie uprawiam różne sporty ze wskazaniem na siatkówkę, dużo czytam, sporo piszę. Muzyka? Niemal każda - jestem otwarty na wszystko.
Nordycka Zielona Lewica

-
- Pomywacz
- Kontakt:
Ha! Ja też chcę się przedstawić, chociaż czuję się co najmniej głupio.
Imię:Karolina
Zainteresowania: Muzyka, książki, RPG, łamanie wszelakich stereotypów
Największe marzenie: world peace (przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać).
To mój pierwszy raz, jeśli chodzi o przedstawianie się na forach, wybaczcie więc niedoświadczonej
. W końcu jeśli ktoś nie chce, to tego czytać nie musi.
Imię:Karolina
Zainteresowania: Muzyka, książki, RPG, łamanie wszelakich stereotypów
Największe marzenie: world peace (przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać).
To mój pierwszy raz, jeśli chodzi o przedstawianie się na forach, wybaczcie więc niedoświadczonej

Gwiazdy by ciemniej było, smutek by stale dreptać, oczy po prostu by kochać, wiara by czasem nie wierzyć...

-
- Marynarz
Będąc formalista, pierwsze kroki postawię tutaj:)
Witam.
Adam.
Z Wawy.
Radosne 20lat.
Zainteresowania:
Historia, wszelka aktywność fizyczna (z naciskiem na siłownię, basen i ju-jitsu/szermierkę), militaria - szczególnie broń biała (teoria i praktyka), literatura, muzyka.
Witam i pozdrawiam
Witam.
Adam.
Z Wawy.
Radosne 20lat.
Zainteresowania:
Historia, wszelka aktywność fizyczna (z naciskiem na siłownię, basen i ju-jitsu/szermierkę), militaria - szczególnie broń biała (teoria i praktyka), literatura, muzyka.
Witam i pozdrawiam

Koyaanisqatsi!

-
- Bombardier
- Numer GG: 9025892
- Kontakt:
Niektórzy mnie kojarzą kiedyś przesiadywałem w tym miejscu lecz brutalna utrata neta odebrała mi przyjemność jaką jest pisanie na tym forum.
W kazdym bądź razie oto ja, Jelcyn.
Zamieszkały w Bydgoszczy, interesujący się wszystkim po trochu, 18-sto letni ludź.
W kazdym bądź razie oto ja, Jelcyn.
Zamieszkały w Bydgoszczy, interesujący się wszystkim po trochu, 18-sto letni ludź.
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"