Postacie forumowiczów

-
- Arcymod Tawerniany
Ja się kompletnie zgadzam - chociażby dlatego, że pomagałem w tego ustalaniu ;-D
IMO charyzma jest OK (ponadprzeciętna (wartość normy to 4, nie 5), a i opis dobrze pasuje), podobnie z magią - niby nie wysoka, ale jakoś Walt nie kojarzy się z czarodziejem (jego rysunki są oparte bardziej na pomysłach (więc charyzma) niż "mocy" ;-D )

-
- Mat
- Kontakt:

-
- Marynarz
- Lokalizacja: z miejsca, gdzie mnie nogi zaniosły ( ostatnio trakt między Mantarem a Skulldust)
- Kontakt:
Przyglądając sie wszystkim statystykom dochodzę do wniosku, że można by Waltosowi zmniejszyć zręczność ( nie wiem dlaczego, ale nie wydaje mi się, żeby Frozenaxe był chirurgiem albo alchemikiem, gdzie potrzebna jest opanowanie że tak się wyrażę " w palcach"). Jak coś zmniejszyć to coć podnieść- zwinność w górę o 1 oczko
( jakie rzeczy wyprawial w Ragnaroku nawet nie będę mówił...). No i jeszcze charyzma opcjonalnie w dół a magia w górę...

-
- Arcymod Tawerniany
Khazar: Tworzymy Waltosa jako postac na forum - nie jako postac, którą ta postac na forum gra. Pozatym przecież w innych sesjach gra postaciami niemagicznymi, a nic nie stoi na przeszkodzie by grał arcymagiem, więc taka argumentacja nie ma sensu...
Dark: Zręczność jest dobra (podobnie jak zwinność) - przeczytaj ich opisy, a zrozumiesz, że jest optymalnie dobrana (odzwierciedla jeg zdolności "malarskie") ;-D

-
- Marynarz
- Lokalizacja: z miejsca, gdzie mnie nogi zaniosły ( ostatnio trakt między Mantarem a Skulldust)
- Kontakt:
Nie patrzyłem pod tym kątem MAd
. Przyznam pomyłka, bo całkowicie zapomniałem o komiksie, bardziej myślałem o chirurgu
. A dlaczego wszyscy czepili się tak charyzmy?? No, dowódcą może nie jest ( sam początkowo chciałem zniżyć mu tą statystykę), ale potrafi zorganizować wiele rzeczy, np. Forumowy Komiks, konkurs... . Moim ( zmienionym) zdaniem nie ma potrzeby zmiany charyzmy- niech pozostanie taka jaka jest.
Może ma zmniejszoną charyzmę przez to, że jest krasnoludem
Karta Waltosa chyba ( prawdopodobnie) jest już skończona??

Może ma zmniejszoną charyzmę przez to, że jest krasnoludem

Karta Waltosa chyba ( prawdopodobnie) jest już skończona??

-
- Arcymod Tawerniany
Jeszcze nie - zakładając, ze wszyscy zgodzą sie już na te atrybuty, to pozostają jeszcze do ustalenia umejętności - następnie zbierzemy to w jedną całość, dodamy jakieś finalne szlify i dopiero wtedy będzie gotwe (tak sobie myślę, że dobrym pomysłem byłoby, abyśmy z Asthem gotowe karty dodawali do pierwszego postu... co ty na to Asth?)

-
- Tawerniany Bard
- Numer GG: 4825300

-
- Majtek
- Numer GG: 3206842
- Kontakt:
Przepraszam! Coś mi tu nie gra, temat stanął? Tak być nie powinno. Skończmy już z atrybutami i przejdźmy do reszty, inni też na swą kolej czekają! Więc, mości Panowie...dalej a żywo!
Umiejętności...cóż chyba nie mam pomysłu...reszta ma? To dawać ale już!A teraz już nie biadole, tylko jeszcze wyjaśnię czemu sam nic nie napiszę. Chodzi poprostu o to że nie zabieram głosu w sprawach na których sie nie znam lub znam mało, dlatego nic nie napiszę o Waltosie. Proste jak kłębek drutu w kieszeni
Umiejętności...cóż chyba nie mam pomysłu...reszta ma? To dawać ale już!A teraz już nie biadole, tylko jeszcze wyjaśnię czemu sam nic nie napiszę. Chodzi poprostu o to że nie zabieram głosu w sprawach na których sie nie znam lub znam mało, dlatego nic nie napiszę o Waltosie. Proste jak kłębek drutu w kieszeni

-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt: