@Szelmon: Gimnazjów... Wiem, że nie Twoje czasy, ale róż teraz dominuje w gimnazjach...
Mylisz się WW, w obecnej chwili w gim. Emo toczy równą i zaciętą walkę z różem o przewodnictwo.
Aż dziwię się skąd mimo ogólnoświatowej (czy może ja żyję w takim środowisku?) nagonki wciąż znajdą się gówniary "lanpucery", które koniecznie chcą wyglądać na głupsze niż są.
Nie chcę nic mówić, ale emo ma spore powinowactwo do różu... Wystarczy popatrzeć na czaszeczki na różowym tle, które biją wśród emo rekordy popularności (dodatkowo różowe włosy, czarno-różowe skarpetki etc.) - dop. WW
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Ależ, moi drodzy, nie zapomninajmy że wszystko zależy od gimnazjum! Żeby daleko nie szukać, w gim 49 we Wrocławiu na przykład róż należy do gatunku niespotykanego, za to dominujący jest konflikt emo-goth-trv metal. Acz żeby nie było, faktycznie w większości gimnazjów styl czysty różowy walczy krwawo ze stylem synkretycznym różowo-czarny, potocznie nazywanym emo.
Chociaż z drugiej strony, to i w liceach wcale nie dało się tego konfliktu całkowicie wygasić, aczkolwiek tam już o wiele większy procent ludzi stoi raczej obok tego konfliktu i cicho chichocze na jego widok...
What doesn't kill you, just makes you... Stranger.
But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.
Panie i panowie i Azrael! Nie lada okazja wam się dziś trafia. Dziatwa niechaj wyjdzie, albowiem to co ujrzycie grozą przejmie wasze serca i krew w żyłach lodem zetnie. Od dawien dawna nikt z forum TRPG stworu takowego nie widział, a nawet jeśli ktoś miał nieszczęście takowego ujrzeć co rychlej sobie ze zgryzoty oczy wyłupywał. Tak, to prawda drodzy państwo, tylko dziś i tylko tu możecie nacieszyć swe oczy, nim je wyłupicie, widokiem tak niezwykłym. Oto Perzyn w całej swej okazałości!
Jak już chcesz mu włoski barwić, to proponuję kilka fotoszopek mu przedłożyć, z różnymi propozycjami kolorystycznymi (nie zapomnij o połączeniach 2-3 kolorów) i niech wybierze
No fajnego Ouzie ma wiedźminka, trudno się sprzeczać