I zastrzegam sobie możliwość zniknięcia tej fotki w dowolnym momencie.
Wiesz, latek nie ubywa :>WinterWolf pisze:@BAZYL: Wyglądasz poważnieA w każdym razie dużo poważniej niż wtedy, gdy Cię widziałam
Ej Panie Ofco, ja tam widze Varne i BolsaMr.Ofca pisze:Czasy nastaly ciezkie i nasza grupa skrytobojcza musiala rozbic oboz w lesie na kilka dni. Jak widac, zawsze zamaskowany.
Bo jestem brzydki. Do tego stopnia, że jak w głosowaniu na okładkę pojawiło się brzydkie zdjęcie, to wszyscy od razu skojarzyli je ze mną. Niesłusznie dodamMekow pisze:Fajne zdjęcieNie rozumiem, dlaczego mówiło się, że jesteś brzydki - wpadł mi w oko (gdzieś na forum) taki tekst. Moim zdaniem należysz do tych przystojniejszych
![]()
Tylko ta koszulka wilkiem patrzy...Mekow pisze:Brak mi słów... To zdjęcie jest piękne
Apokalipsa będzie dopiero jak przemówi ludzkim głosem.Kloner pisze:BAZYL bez włosów Apokalipsa!!!
Teraz koszulka wilkiem schnie na sznurkach. Mleczne buziaki młodego wiedźmina mocno się jej uczepiły.BAZYL pisze:Tylko ta koszulka wilkiem patrzy...
No przecież ostrzegałam, skarbie, nie?Deadmoon pisze: Teraz koszulka wilkiem schnie na sznurkach. Mleczne buziaki młodego wiedźmina mocno się jej uczepiły.
Chyba wigilia ^^BAZYL pisze: Apokalipsa będzie dopiero jak przemówi ludzkim głosem.
Hmm... Ja nic od siebie nie wrzucę, ale wyjdę z siebie, jak nie skomentujęSzelmon pisze: ch*ja prawda! Jak chcesz zostac liderem leszczu to chodz na solo ;P
(...)
A tu fota ze spaceru pare dni temu, skoro juz chwalimy sie potomstwem (i dresami):