Nasze Pulpity

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
Arxel
Kok
Kok
Numer GG: 8564458

Re: Nasze Pulpity

Post autor: Arxel »

http://img223.imageshack.us/img223/9009 ... pitct1.png

Mój pulpit. Nie mogę znaleźć lepszego z Andersonem :(

[Proszę nie wrzucać plików mających 1MB jako grafikę na forum. Pomyślcie sobie - 5 osób wklei takie pliki i czekaj tatka latka, aż się załaduje... - dop. BAZYL]
OŻESZ TY W PYTĘ WRÓCIŁEM NA FORUM :D!
Craw
Bosman
Bosman
Numer GG: 5454998

Post autor: Craw »

Crawley dorobil sie nowej tapetki na pulpicie. Jak zwykle kobieta, jak zwykle polnaga ;P Grafike wykopalem z czelusci mojego dysku - calkiem fajna, co ne? Na razie utrzymuje sie od paru dni, ale cos czuje, ze pozostanie dluzej. Tym bardziej, ze jakos dojrzalej to wyglada ^__^ Na uwage zasluguje tez porzadek, jaki zrobilem z ikonami.

Obrazek
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Atmosfera oczekiwania na premierę StarCraft 2 wzięła także i mnie, a pod jej wpływem postanowiłem dokonać pewnych zmian na pulpicie. I niech mnie ktoś przebije jeśli chodzi o ikony XD.

Obrazek
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

Ehhh... Craw jak ty wytrzymujesz z takim jasnym pulpitem? Panienka ładna ale ja bym prędzej monitor prezz oknop wywalił niż ustawił sobie białą tapetę ;)
.
LOD
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: LOD »

Deep pisze:Ehhh... Craw jak ty wytrzymujesz z takim jasnym pulpitem? Panienka ładna ale ja bym prędzej monitor prezz oknop wywalił niż ustawił sobie białą tapetę ;)
To powodzenia. Białe tapety są dobre na maksa, a i najlepsze są białe z jakimś fajnym akcentem (jak jakaś postać patrz laska). Czyste, przejrzyste, a i ostatnio coś mi się podoba biały kolor. 8)
Obrazek
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
Craw
Bosman
Bosman

Deep pisze:Ehhh... Craw jak ty wytrzymujesz z takim jasnym pulpitem? Panienka ładna ale ja bym prędzej monitor prezz oknop wywalił niż ustawił sobie białą tapetę ;)
Proste - mam LCD (czyt. laptop), więc mnie nie razi. No a poza tym jest tak, jak napisał LOD.
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Post autor: WinterWolf »

A to ciekawe... Ja mam LCD, ale jak mam jasną tapetę to razi mnie niemiłosiernie. I to mimo faktu maksymalnego przyciemnienia monitora...

A właśnie :D WW zmieniła paskudny monitor panoramiczny na zwykły LCD 19". No i zmianie uległ skin Windowsa. Tapeta pozostała z wilkołakiem :P

Desktop Screenshot
Obrazek
Proszę, wypełnij -> Ankieta
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

Zmieniłem wystrój na mroczniejszy:
Obrazek

Strasznie podoba mi się ta tapetka :]
.
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Post autor: WinterWolf »

Coś dziwnego, coś nowego! WW zmieniła tapetę :P Do tego zmiany nastąpiły wśród windowsowych ikon.

Desktop Screenshot 2
Obrazek
Proszę, wypełnij -> Ankieta
Tori
Bosman
Bosman
Numer GG: 7524209

Post autor: Tori »

Deep, skąd masz takie cacko?
Od dziś płacę Eurogąbkami.
Obelix
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 6330570
Kontakt:

Post autor: Obelix »

Obrazek
A ja mam coś takiego, zielony to fajny kolor a tu jeszcze nie za jasno i nie za ciemno jak dla mnie

OT -> wie ktoś jak tą ikonke kosza wywalic? ( żeby jej nie pokazywało, i tak mam ustawione AUTOKASOWANIE muahahaha)
Psychodeliczny Łowca Żelaznych Motyli Z Planety Mars
Craw
Bosman
Bosman

Zainstaluj TweakUI z pakietu M$ Powertoys for XP. Tam masz opcje dotyczaca ikonek na pulpicie.

Pakiet znajdziesz na microsoftowym oficjelu, dobrych programach i wielu innych stronkach.
fds
Tawerniany Che Wiewióra
Tawerniany Che Wiewióra

Post autor: fds »

Nowy miesiąc, nowa tapeta :)

Obrazek
Obrazek
Podręczniki za darmo:
Shadowrun 2ed
DnD v3.5
Oso
Tawerniany Księgarz
Tawerniany Księgarz
Numer GG: 9053067

Post autor: Oso »

Ja też się lubię chwalić, więc pokażę, jak wygląda mój pulpit w tym momencie (w tym momencie, bo tapeta zmienia się średnio co pół tygodnia; lubię zmiany :) ). Windowsowy pasek zadań mam na autoukrywaniu.

Obrazek
"Bądź ponad to, spraw by się przestał liczyć, to sobie wreszcie pójdzie. Bo jeśli się przejmiesz tym, co on wygaduje, i skupisz całą uwagę na walce z nim, to tym samym uznasz, że może mieć rację i wtedy będzie po tobie."
Azrael
Bosman
Bosman
Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...

Post autor: Azrael »

Oso - tapeta, z płytki CDA prawda? Prawda.

Polecam, ja sam mam przeważnie tepety z ich płyt... dam tu fote pulpitu, jak tylko naucze sie jak to robić :lol: i uporządkuje trochę po formacie.
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Keyhell
Mat
Mat
Numer GG: 9916608

Post autor: Keyhell »

Oso pisze:Ja też się lubię chwalić, więc pokażę, jak wygląda mój pulpit w tym momencie (w tym momencie, bo tapeta zmienia się średnio co pół tygodnia; lubię zmiany :) ). Windowsowy pasek zadań mam na autoukrywaniu.
Revenant hmm? Pamiętam jeszcze, jak się w to kiedyś zagrywałem. Przyjemna gra. ;)

Ja na pulpicie nadal mam tamtą wojenkę, ale planuje zmienić.
Oso
Tawerniany Księgarz
Tawerniany Księgarz
Numer GG: 9053067

Post autor: Oso »

Prawda, Azrael, prawda :) Zazwyczaj stamtąd biorę tapety. Tylko czasem, jak mam specjalne życzenie, to grzebię w necie. Ostatnio tak mnie naszło po obejrzeniu "Dead or Alive". Znalazłem ładną tapetkę z jedną z aktorek.
"Bądź ponad to, spraw by się przestał liczyć, to sobie wreszcie pójdzie. Bo jeśli się przejmiesz tym, co on wygaduje, i skupisz całą uwagę na walce z nim, to tym samym uznasz, że może mieć rację i wtedy będzie po tobie."
ODPOWIEDZ