Mój pulpit. Nie mogę znaleźć lepszego z Andersonem
[Proszę nie wrzucać plików mających 1MB jako grafikę na forum. Pomyślcie sobie - 5 osób wklei takie pliki i czekaj tatka latka, aż się załaduje... - dop. BAZYL]
Crawley dorobil sie nowej tapetki na pulpicie. Jak zwykle kobieta, jak zwykle polnaga ;P Grafike wykopalem z czelusci mojego dysku - calkiem fajna, co ne? Na razie utrzymuje sie od paru dni, ale cos czuje, ze pozostanie dluzej. Tym bardziej, ze jakos dojrzalej to wyglada ^__^ Na uwage zasluguje tez porzadek, jaki zrobilem z ikonami.
Atmosfera oczekiwania na premierę StarCraft 2 wzięła także i mnie, a pod jej wpływem postanowiłem dokonać pewnych zmian na pulpicie. I niech mnie ktoś przebije jeśli chodzi o ikony XD.
Deep pisze:Ehhh... Craw jak ty wytrzymujesz z takim jasnym pulpitem? Panienka ładna ale ja bym prędzej monitor prezz oknop wywalił niż ustawił sobie białą tapetę
To powodzenia. Białe tapety są dobre na maksa, a i najlepsze są białe z jakimś fajnym akcentem (jak jakaś postać patrz laska). Czyste, przejrzyste, a i ostatnio coś mi się podoba biały kolor.
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
Deep pisze:Ehhh... Craw jak ty wytrzymujesz z takim jasnym pulpitem? Panienka ładna ale ja bym prędzej monitor prezz oknop wywalił niż ustawił sobie białą tapetę
Proste - mam LCD (czyt. laptop), więc mnie nie razi. No a poza tym jest tak, jak napisał LOD.
Ja też się lubię chwalić, więc pokażę, jak wygląda mój pulpit w tym momencie (w tym momencie, bo tapeta zmienia się średnio co pół tygodnia; lubię zmiany ). Windowsowy pasek zadań mam na autoukrywaniu.
"Bądź ponad to, spraw by się przestał liczyć, to sobie wreszcie pójdzie. Bo jeśli się przejmiesz tym, co on wygaduje, i skupisz całą uwagę na walce z nim, to tym samym uznasz, że może mieć rację i wtedy będzie po tobie."
Oso pisze:Ja też się lubię chwalić, więc pokażę, jak wygląda mój pulpit w tym momencie (w tym momencie, bo tapeta zmienia się średnio co pół tygodnia; lubię zmiany ). Windowsowy pasek zadań mam na autoukrywaniu.
Revenant hmm? Pamiętam jeszcze, jak się w to kiedyś zagrywałem. Przyjemna gra.
Ja na pulpicie nadal mam tamtą wojenkę, ale planuje zmienić.
Prawda, Azrael, prawda Zazwyczaj stamtąd biorę tapety. Tylko czasem, jak mam specjalne życzenie, to grzebię w necie. Ostatnio tak mnie naszło po obejrzeniu "Dead or Alive". Znalazłem ładną tapetkę z jedną z aktorek.
"Bądź ponad to, spraw by się przestał liczyć, to sobie wreszcie pójdzie. Bo jeśli się przejmiesz tym, co on wygaduje, i skupisz całą uwagę na walce z nim, to tym samym uznasz, że może mieć rację i wtedy będzie po tobie."