Lubisz organizować sobie do pracy coś na wzór hermetycznej grupy
Masz duszę romantyka
Masz mały krąg zaufanych przyjaciół
Na pozór nie wyróżniasz się z tłumu, ale....

Jak wpisałem inną kombinację dużych liter to wyszło coś innego.
Ja wole straszyć bluzą "in flames" i glanamiJesteś człowiekiem spokojnym, ale szukającym sposobu na wyróżnienie się (subkultury itp.) (Uwielbiam mohery bluzą Metalliki straszyć Very Happy Spokojny też jestem, to fakt )
Ogólnie chyba nie wyświetla wyników dla nicków pisanych wielkimi literami (w tym mojego), poza nielicznymi wyjątkami. Ewidentnie BAZYL maczał w tym swoje ZŁE palceHeimdall pisze:
Poprawna jest ostatnia wersja, a jak widać nie ma dla niej żadnych wyników. Widać, BAZYLa nie imają się takie debilne skrypty.
Nie wiem, czy w tym BAZYL maczał swoje palce, ale z całą pewnością, to że nie mogę napisać słowa bazyl małymi literami jest jego sprawkąRavandil pisze: Ogólnie chyba nie wyświetla wyników dla nicków pisanych wielkimi literami (w tym mojego), poza nielicznymi wyjątkami. Ewidentnie BAZYL maczał w tym swoje ZŁE palce
Więc teraz już chyba wiecie dlaczego ta pisownia jest taka ważna. Skrypt nie działa, bo nie da się zdefiniować zła, nie popadając w tautologię.Heimdall pisze:P.K(ot).L - chyba niewłaściwie wpisałeś nick BAZYLa, bo:
bazyl:
Emanuje z ciebie chęć do życia
Lubisz się przechwalać swoimi zdolnościami, które nie zawsze posiadasz
Jesteś dość delikatną osobą
Jesteś nowoczesny
Czujesz się nie spełniony w życiu - ciągle czegoś Ci brakuje
Bazyl:
Emanuje z ciebie chęć do życia
Jesteś dość delikatną osobą
Jesteś nowoczesny
Czujesz się nie spełniony w życiu - ciągle czegoś Ci brakuje
BAZYL:
(none)
Poprawna jest ostatnia wersja, a jak widać nie ma dla niej żadnych wyników. Widać, BAZYLa nie imają się takie debilne skrypty.
edit: Pierwszy jest napisany małymi literami, drugi z dużej, a reszta mała, a trzeci normalnie, tylko że na tym forum chyba nie można inaczej napisać słowa BAZYL, bo jest automatycznie zmieniane.