Falandar pisze:
Kto podskoczy? A jak znajdzie się kto to w szafce Commodore jeszcze mam
Ja podskocze:P
Twoje komodore wysiada przy moim pegasusie ze spalonym ukladem scalonym do odczytu kardridzy:P
A powaznie- niedawno zmusilo mnie do kupienia laptopa
Procek Sampron3000+
512 DDR
dysk 40gb
grafika: VIA/S3G Unichrome Pro IGP (cokolwiek to jest...)
dzwiek Realteck AC'97
naped dvd+/- rw
to chyba tyle:P
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.
1) Nie zagram na nim w Wiedżmina (The Witcher), a tej gry nie przegapie.(kocham prozę Sapkowskiego).
2)Tyle z nim przeszedłem, tyle razy chciałem juz go wyrzucić przez okno.
Dlatego będę szcześliwszy widząc nowego kompa w biurku;D
Wiedźmin powinien ci pójść, bo jest to gra robiona na silniku NVN a mi ta chodziła bez laga, więc na najniższej grafice powinno ci ładnie iść. (ja mam kompa bardzo podobnego do twojego Alinoe
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości" Mafia Radioaktywnych Krów
Dwa procki fizyczne, czy 1 dualcore/HT? Bo jeśli to drugie, to niestety, ale to ma wydajność duuużo niższą niż 2*3 Ghz A jeśli to 1sze to... pożycz kompa Choć w sumie bardziej od dwóch procków przydałoby się SLI lub Quad SLI:D
Bo jej i tak nikt nie używa ;)
Stoi tylko sobie pod stołem, bo się za kanapą nie zmieściła ;) Poza tym moje płyty z kursem do niemieckiego tylko na pc działają, więc od czasu do czasu muszę go odpalać... Ale czyścić go nie będę, bo jeszcze ktoś pomyśli, że go używam ;)
Komputer nr.1 PC rocznik 98.
Pentium II 300 mhz MMX (przestawiłem z 266)
64 ram (kość 128 mi się spaliła)
dźwięk Yamaha OPLX-3
grafika Savage 32 mega
nagrywarka sam nie wiem jakiej prędkości, chyba 12.
cd LG 52x
Monitor Deawoo 14
Podpięty do wierzy Panasonica i głośników Altusa =D