>koniec epopei
Oczywiscie do Śmiercia i tak wróce, ale jak już przestanie mnie śmieszyć pikachu.
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
tez tak myslałem, tylko wiesz, dłużej się pozastanawiałem, poogladałem szaty z tamtego okresu i w gruncie rzeczy. pasuje, jezeli chodzi o ówczesną modę.gaudat pisze:Niewiele straciłeś. A ten stój kolesia z nowego AC jest boleśnie efekciarski. Taki strój w jego zawodzie jest strasznie niepraktyczny.Bussumarus pisze:Dla mnie to jest zwykły ktoś, nie grałem w ACNesquel pisze:No, Buss, tylko nie "komuś"! To jest Ezio, potomek Altaira z Assassin's Creed!.
Lol de Firenze to nie nazwisko ani nazwa domu, to miejscowość (Firenza). Ciekaw jestem czy przetłumaczą go w PL wersji na Ezio Auditore z Firenzy. Ale znając tłukowatość ludzi, nie.Ezio, który pochodzi z domu de Firenze
Było takie coś?Phoven pisze:Słodziaśny? Ten avek to historia, to echo pokoleń które się na nim wychowały. O ile mnie pamiec nie myli zaczelismy sobie wstawiac pokemony do avków, w ramach jakiegośtam spontanicznego flowa.
Masz u mnie plusa za szczerośćeh, AC ktos wspomnial hahaha. Musze sie tutaj za nim wstawic. Nesq to nie to samo co AC a jakis ignorant postawil miedzy nimi znak rownosci. Ja bym raczej Nesqa porownal do Azrael666, troll, spamer i idiota. AC to inna bajka... fanatyczny antykomunista, nieugiety tropiciel spiskow/ukladow/zydo-masoneri-i-murzyno-komuny, i prz tym slepy zwolennik idei panstwa policyjnego. Jakakolwiek rozmowa z nim = flejm. Czubek. Ale wspominam go z lezka w oku
300Tevery Best pisze:Ja go pamiętam głównie za APW, które było i jest całkiem spoko. Chociaż pewien dziwak z niego był. Kiedyś natrzaskał w jeden dzień chyba sto postów, z których każdy miał jedno - dwa zdania. Piękne czasy.
ej pamiętam to, ale jakoś, obeszło mnie to kolo tyłka.Ravandil pisze:Tevery Best pisze:300To było chyba rok temu, tak w czerwcu gdzieś. Wchodzę na forum a tam Apokaliptycznej Pole Walki, czy jakoś tak
Forum wywrócone do góry nogami, masowa nekrofilia na dawno zapomnianych tematach, odświeżenie wątku o świętach w środku lata
Prawie zawału dostałem.
Może jesteś przyzwyczajonyBrzoza pisze:ej pamiętam to, ale jakoś, obeszło mnie to kolo tyłka.Ravandil pisze:300To było chyba rok temu, tak w czerwcu gdzieś. Wchodzę na forum a tam Apokaliptycznej Pole Walki, czy jakoś tak
Forum wywrócone do góry nogami, masowa nekrofilia na dawno zapomnianych tematach, odświeżenie wątku o świętach w środku lata
Prawie zawału dostałem.
Najlepszą pandą i tak jest panda czerwonaDeep pisze:Znajdź je, pandy były pro elo :<