Dział z fotami forumowiczow

-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
Re: Dział z fotami forumowiczow
juz Ci mowilem Ouz co mysle o tej focie i o hiku
wiec dodam tylko jedno :d
nie zajmuj arsana/artosa po nocach na prowadzenie sesji(bo mi ma prowadzić) bo poskarze sie temu panu z tej foty

nie zajmuj arsana/artosa po nocach na prowadzenie sesji(bo mi ma prowadzić) bo poskarze sie temu panu z tej foty

-
- Kok
- Numer GG: 1692393
- Kontakt:
Cicho Egl. Mam Ci przypomnieć za co Twa postać siedzi, czy już zapomniałeś
Myśl lepiej jak przeżyć ścięcie na gilotynce 

-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Jeśli ktoś ma słabe nerwy to niech nie patrzy - oto kolejna porcja bulwersujących materiałów. A mianowicie ja podczas małego wypadu do Krakowa. Oto moje srogie oblicze 
http://img255.imageshack.us/img255/7122/dscn0032lt7.jpg
http://img502.imageshack.us/img502/7600/dscn0034an8.jpg
http://img502.imageshack.us/img502/5606/dscn9997zs4.jpg
Aha - żeby nie było ja to ten w koszuli w kratkę
Przepraszam za czerwone oczy, ale raz, że nie lubię przerabiać zdjęć, dwa, że i tak nikogo nie oszukam że nie jestem wampirem :[

http://img255.imageshack.us/img255/7122/dscn0032lt7.jpg
http://img502.imageshack.us/img502/7600/dscn0034an8.jpg
http://img502.imageshack.us/img502/5606/dscn9997zs4.jpg
Aha - żeby nie było ja to ten w koszuli w kratkę

Przepraszam za czerwone oczy, ale raz, że nie lubię przerabiać zdjęć, dwa, że i tak nikogo nie oszukam że nie jestem wampirem :[

Ravandil, zdjęcia są bardzo fajne, ale byś się uśmiechnął trochę
No i ogolił, nie lubię zarośniętych facetów 

-
- Tawerniany Leśny Duch
Hihi, nie rozumiem czemu wszyscy się tego czepiająOuzaru pisze:Ravandil, zdjęcia są bardzo fajne, ale byś się uśmiechnął trochęNo i ogolił, nie lubię zarośniętych facetów

Ravandil pisze: Po pierwsze - ja się NIE uśmiecham, przynajmniej nie na zdjęciach. Dziwnie wtedy wyglądam, przynajmniej ja tak sądze :>. A nie golę się z lenistwa... przynajmniej do końca wakacji![]()
Ty się już lepiej nie tłumacz

- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Ty zarośnięty? Na nogach chyba...
Uśmiechać się też nie trzeba - ja np. mam taką konstrukcję szczęki, że nie można jej wygiąć w uśmiech i jakoś nie narzekam...
Uśmiechać się też nie trzeba - ja np. mam taką konstrukcję szczęki, że nie można jej wygiąć w uśmiech i jakoś nie narzekam...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...

-
- Tawerniany Leśny Duch
Wiadomo, że gady się nie uśmiechająBAZYL pisze:Ty zarośnięty? Na nogach chyba...

-
- Bosman
- Numer GG: 0
Ravandil, spoko zdjęcia tylko jak figura woskowa wyglądasz, tła się tylko zmieniają ...
Komandos Tour 2008
Ostrza do katany z Allegro 13 zł za 5 sztuk, taśma izolacyjna 2 zł, drewienka 1 zł, zdjęcie z wieśniacką kataną - bezcenne.
Komandos Tour 2008
Ostrza do katany z Allegro 13 zł za 5 sztuk, taśma izolacyjna 2 zł, drewienka 1 zł, zdjęcie z wieśniacką kataną - bezcenne.

-
- Tawerniany Leśny Duch
Bomba - na tym zdjęciu przypominasz mi dwóch kumpli - jednego z wyglądu (długie włosy i okulary), a drugiego z zamiłowania do własnoręcznie robionych broni. Miecza zrobionego z płaskownika i kuszy z resora od malucha nic nie przebije xD

- BLACKs
- Tawerniany Cygan
O tak, zdjecia Force'a, musze skomentowac!

. Gladki jestes, jakbys zobaczyl mnie z tygodniowym zarostem, to bys pomyslal, ze z twierdzy krasnoludzkiej wyskoczylem ; ].
Powinien byc dopisek: "czyli przerwa w pracy". Niezly telewizor maszKomandos Tour 2008

To bylo po tych dwoch komandosach? Masz lekko zamulony wzrok ^^.Ostrza do katany z Allegro 13 zł za 5 sztuk, taśma izolacyjna 2 zł, drewienka 1 zł, zdjęcie z wieśniacką kataną - bezcenne.
Ach ten mlodzienczy wasA nie golę się z lenistwa... przynajmniej do końca wakacji

-
- Bosman
Tak trochę...BLACKs pisze:To bylo po tych dwoch komandosach? Masz lekko zamulony wzrok ^^.
Dobra jak będę miał tajemny rytuał "immartykulacj" walnę swoje zdjęcia w garniaku. Założę się ze strona się zawiesi.*
*Oczywiście z przeciążenia, przez liczne wejścia moich fanek.

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Butelki po jabolach na szfce w pokoju - tez bezcenne. Masz moj ogromny szacunek Force.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.

Ty to zawsze coś wynajdziesz ^^ Jesteś niemożliwySzelmon pisze:Butelki po jabolach na szfce w pokoju - tez bezcenne.

-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
O_o
Co się porobiło
Rav dał wreszcie więcej zdjęć i stwierdzam, że jet moim bratem jedynie w sferze duchowej. Nie ma zupełnie nic wspólnego z moim "ministrantowatym" (pozdrowienia dla Perzyna) wizerunkiem.
Aha. I ja się golę.
Za to force mnie zaskoczył. Szczerze mówiąc, to wyobrażałem sobie Ciebie nieco inaczej... w sumie to powinni zakazać prowadzenia tego działu ;D
Co się porobiło

Aha. I ja się golę.
Za to force mnie zaskoczył. Szczerze mówiąc, to wyobrażałem sobie Ciebie nieco inaczej... w sumie to powinni zakazać prowadzenia tego działu ;D
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Czerwona Orientalna Prawica

-
- Bosman
http://img263.imageshack.us/img263/901/p8180276fc5.jpg
Jakoże wróciłem tutaj, musze pokazać jak ja to teraz aktualnie piękny jestem ihihi.
Ja to ten ZA różyczką. Wezele kuzynki, byłem po koncercie gdzie pogo było za przeproszeniem wyjebane. Cięzko mi innym słowem opisać, bo cięzko było przejść obok ściany żeby się nie wywrócić, w każdym razie ja będąc pod wpływem uznałem że przejde na przełaj i trochę się wywróciłem i miałem rozwalone coś przy oku, w kazdym razie, najlepszy koncert w moim życiu. Zdjęć niestety nie mam. Zna ktoś zespół The Adicts, eee pewnie nie wszyscy tutaj pewnie słuchają tru prawdziwie mrocznych metali grających black dark panzerfaust def metal.
Jakoże wróciłem tutaj, musze pokazać jak ja to teraz aktualnie piękny jestem ihihi.
Ja to ten ZA różyczką. Wezele kuzynki, byłem po koncercie gdzie pogo było za przeproszeniem wyjebane. Cięzko mi innym słowem opisać, bo cięzko było przejść obok ściany żeby się nie wywrócić, w każdym razie ja będąc pod wpływem uznałem że przejde na przełaj i trochę się wywróciłem i miałem rozwalone coś przy oku, w kazdym razie, najlepszy koncert w moim życiu. Zdjęć niestety nie mam. Zna ktoś zespół The Adicts, eee pewnie nie wszyscy tutaj pewnie słuchają tru prawdziwie mrocznych metali grających black dark panzerfaust def metal.