Urodziny, imieniny, okoliczności - czyli życzenia wszelakie

-
- Marynarz
- Kontakt:
Nie, to nie z jego opisu
tak gdzieś na czyiś imieninach podsłyszałem.
A ja się urodziłem 22 sierpnia, w imieniny mojej mamy. Ale dostała prezent, podobno pielęgniarki szampana piły
(Ja chyba też wtedy piłem, wpłynęło na moją psychikę i jestem jaki jestem...)

A ja się urodziłem 22 sierpnia, w imieniny mojej mamy. Ale dostała prezent, podobno pielęgniarki szampana piły

!!!Chcemy własnego tematu dla runicznej gwardii!!!

-
- Pomywacz
- Kontakt:

- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Tak się składa, iż autorką wierszyka, ktory wspominacie jest Falka. Jego popularność bardzo szybko przerosła autorkę, tak, ze jest on obecnie nawet bardzo popularny. W nagrodę możecie używać go w wersji "niech ci naga Falka tańczy"... 

Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...

-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Nie będę skromna i się przyznam. Wierszyk ten, w pierwotnej formie Szczęścia, zdrowia, pomarańczy, niech Ci <tu wstaw imię> nago tańczy, oraz kilka innych, które się nie przyjęły (jak np. "Szczęścia, zdrowia i agrestu, starszych panów nie molestuj") wymyśliłam w 4 klasie LO (jakieś 3-4 lata temu, nie mogę się doliczyć;)) na lekcji WOSu z małą pomocą pewnej 'spłoszonej' koleżanki ^_^
BTW. Gdyby ktoś pytał, urodziny mam 28 grudnia. Czekam na życzenia ;)
BTW. Gdyby ktoś pytał, urodziny mam 28 grudnia. Czekam na życzenia ;)
Sblam! | "Orły są duże i tupią"

- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Skoro już wspomniałaś swoja uroczą Spłoszoną koleżankę... to może wyjaw kiedy ona ma urodziny (bo Twoje wszyscy znają), będzie się strasznie 'płoszyła', żeby zdobyć informację skąd to wiem 

Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...

-
- Tawerniana Wiewiórka
- Kontakt:

-
- Mat
- Numer GG: 6635964
30 maj.
O, popularny wątek... Można pojawić się z nienacka, postraszyć, pogrozić...
Nie, jeszcze nie Czas. Ale już blisko.
Biada Wam!
[Nikt nie spodziewa się Hiszpańskiej Inkwizycji! ;p - dop. MAd Phantom]
To oklepany tekst, SZalona Zjawo. Tuszę, iż stać Cię na więcej...[To dobrze "tuszysz", ale pamiętaj iż nikt nie wie co będzie robił dziś wieczorem... - dop. MAd Phantom]
Więcej, nikt NIE PAMIĘTA i nie może pamiętać, co będzie robił nawet w najbliższej przyszłości. A tak nam się marzy paradoks czasowy...
O, popularny wątek... Można pojawić się z nienacka, postraszyć, pogrozić...
Nie, jeszcze nie Czas. Ale już blisko.
Biada Wam!
[Nikt nie spodziewa się Hiszpańskiej Inkwizycji! ;p - dop. MAd Phantom]
To oklepany tekst, SZalona Zjawo. Tuszę, iż stać Cię na więcej...[To dobrze "tuszysz", ale pamiętaj iż nikt nie wie co będzie robił dziś wieczorem... - dop. MAd Phantom]
Więcej, nikt NIE PAMIĘTA i nie może pamiętać, co będzie robił nawet w najbliższej przyszłości. A tak nam się marzy paradoks czasowy...
żyję

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Marynarz
MAd, Waltos - co to za offtopicowe pogaduchy? size=1 nie uprawnia do spamowania
[Drogie dzieci, proszę nie robić wioski na forum - dop. BAZYL]
[Drogi BAZYLU - proszę, nie wcinaj się do rozmowy, która choć offtopicowa, nie rzucała się tak bardzo w oczy (ze względu na rozmiar), skoro wcześniej nie usunąłeś podobnej (lecz zdecydowanie widocznej i równie offtopicowej) rozmowy dwóm modom. Żeby było mało, zwracasz się do nas pejoratywnym tonem, tym samym nas obrażając (a przynajmniej mnie). Zachowując się tak jak w tej chwili wystawiasz sobie bardzo negatywne świadectwo...].
Co do tematu. Skoro Faluś się pochwaliła OFFTOP
Faluś niedługo dostanę podręczniki do nowego świata mroku - co powiesz na sesyjkę? koniec OFFTOPA, to i ja mogę
25 stycznia, choć niektórzy już rok temu to odkryli (choć wciąż nie wiem w jaki sposób) 
[Drogie dzieci, proszę nie robić wioski na forum - dop. BAZYL]
[Drogi BAZYLU - proszę, nie wcinaj się do rozmowy, która choć offtopicowa, nie rzucała się tak bardzo w oczy (ze względu na rozmiar), skoro wcześniej nie usunąłeś podobnej (lecz zdecydowanie widocznej i równie offtopicowej) rozmowy dwóm modom. Żeby było mało, zwracasz się do nas pejoratywnym tonem, tym samym nas obrażając (a przynajmniej mnie). Zachowując się tak jak w tej chwili wystawiasz sobie bardzo negatywne świadectwo...].
Co do tematu. Skoro Faluś się pochwaliła OFFTOP

-
- Mat
- Numer GG: 6635964

-
- Marynarz

-
- Tawerniana Wiewiórka
- Kontakt:
A ja mam imieniny 25 listopada, 13 lutego, 22 marca... Ale obchodzę te w listopadzie, resztą męczę znajomych, że zapomnieli ;)
BTW. Czemu mi skasowaliście poprzedniego posta? Za OT powinno się upomnienia dawać, a nie nagle kasować całość bez słowa...
BTW. Czemu mi skasowaliście poprzedniego posta? Za OT powinno się upomnienia dawać, a nie nagle kasować całość bez słowa...
Sblam! | "Orły są duże i tupią"

-
- Marynarz
- Numer GG: 9458038
- Kontakt:

-
- Mat
- Kontakt:

-
- Marynarz
- Numer GG: 9458038
- Kontakt: