To może na początek podstawy
Imię : Marcin
Nick : Świtań, (taki dziwny (po)twór jakiś)
Miejsce : Boguszów - Gorce na dolnym śląsku(dziura okolona dookoła większymi lub mniejszymi dziurami)
Źródło Wiedzy o Tawernie RyPyGy: CD - ACTION
Zawsze chciałem brać udział w sesjach RPG, jednak w mojej okolicy nie mam ku temu sposobności z powodu graczy(a raczej ich braku).
Interesuje się filozofią i jestem ateistą.
Czas marnuje głównie na grach rpg, rts, chociaż świetne są także niektóre fps z niebanalną rozgrywką czy fabułą (vide.Kane & Lynch). Jestem fanem filmów Gwiezdne Wojny, Władca Pierścieni, Zielona Mila, także dzieł Tima Burtona. Z książek oczywiście Władca Pierścieni, Wojownicy Erin Hunter, a także książek i opowiadań Philipa K. Dicka. Słucham głównie Power Metalu, ale także folku, rocka, poezji śpiewanej, muzyki klasycznej(jest ktoś jeszcze?), uwielbiam soundtracki z Gothica, a poza tym ManOWar, Hammerfall, Alice in Chains, Coma. Gdybym miał jeszcze pisać nazwy filmów, zespołów czy książek, oraz co jeszcze mnie jara oszalałbym od przerostu ego

.
A! Taki szczegół, lat 16
Ps. Moje wypowiedzi mogą obfitować w braki przecinków lub pojawianie się ich tam gdzie najmniej można się ich spodziewać. Sorry mod