Dział z fotami forumowiczow

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
ODPOWIEDZ
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Post autor: Szelmon »

Trankvilus pisze:Mam dużą amortyzację tłuszczową 8)
Ech, te waleczyki na biodrach. Slodkie. :D
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Trankvilus
Marynarz
Marynarz

Post autor: Trankvilus »

Prowokator :twisted:
Masz, skoro słodkie - Nie próbowałem, nigdy nie udało mi się sięgnąć bioder językiem (przynajmniej własnych :wink: )

http://img64.imageshack.us/img64/6034/t322ustofo2.jpg

A mówiłem, że muskulatura jest żenująca? Ale po maturach koniec z treningiem siłowym, przerzucam sie na wydolnościowo-wytrzymałościowy i siłą rzeczy pewnie ze mnie co nieco zejdzie (ale wątpię, by było tego dużo - Taka już nasz "rodzinna" uroda. Dziadek, ojciec, wujkowie, kuzyni - albo cholernie wysocy, albo z "bojlerkiem")
Koyaanisqatsi!
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

LYDY!!! Hop siup i na patelnie! Kupa dobrego miesnia!
:D
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Trankvilus
Marynarz
Marynarz

Dobra baza do rzeźby, gdyby mnie ona interesowała 8) Kiedyś miałem ambicję być kulturystą. Obecnie, za namową pań z mojego otoczenia i pewnych badań (twierdzących, że kobiety, których faceci mają okraglejsze kształty są bardziej zadowolone ze swojego związku i pożycia) skłaniam się ku byciu misiem - Mięciutki i cieplutki, jak można nie kochać? :D
Koyaanisqatsi!
scorez
Kok
Kok
Numer GG: 3374868

Post autor: scorez »

Dobra. No comment. Paluszkiem to ja ciebie nie wezmę. Podobno się śmieję jak smok który w pierwszej sesji zabił mojego halflinga śmiechem (50 obłędu... wynik litościwie podzielony przez dwa... nigdy nie opowiadajcie tego samego kawału trzy razy temu samemu smokowi.)

Obrazek
jak piszę ortografy to nie poprawiaj... po wkurzamy BAZYL'E
Trankvilus
Marynarz
Marynarz

Ej, chłopy, bez kompleksów :wink: Nawet nie wiecie, jak to czasem wkurza taszczyć przed sobą taki "bojler" (brzuch tudzież). Ludzie odbierają Cię tak, jak sam siebie postrzegasz - coś w tym jest (gdy pominąć niektóre quasi-inteligentne wyjątki potwierdzające teorię).
Buahaha... Kochamy Warmłotka i punkty obłędu. Dodają, cholewka, smaczku... Nie ma co. Tylko skąd ten smok w WH? :twisted:
Koyaanisqatsi!
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Szelmon pisze: Obciales wlosy, kochanie? Daj zdecie, prosze.
:*
Przykro mi marszczolku, jeszcze takowego nie posiadam. Ale cycki nadal mam fajne :)
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
scorez
Kok
Kok
Numer GG: 3374868

Post autor: scorez »

W WarHammerze? W pierwszej edycji jest nawet Dżamber smok. Heh... ja nie mam kompleksów... może oprócz tego że jestem za chudy.
jak piszę ortografy to nie poprawiaj... po wkurzamy BAZYL'E
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

scorez pisze:W WarHammerze? W pierwszej edycji jest nawet Dżamber smok. Heh... ja nie mam kompleksów... może oprócz tego że jestem za chudy.
Moj sekret: jesc tlusto i duzo ;) Masa to podstawa! ;) No i pomysl o ruskiej mecie, gdyz jak mowi starozytne slaskie przyslowie, "Bez metki nie ma sylwetki". A wiec reasumujac, tlusto, duzo, czesto, w przerwach raz czy dwa dziennie injekcja ruskiego metanabolu. A, bylbym zapomnial, miedzy zastrzykami dobrze lyknac starej dobrej kreatynki ;)
Trankvilus
Marynarz
Marynarz

I będziesz chodził napompowany, a każde dwa tygodnie przerwy w treningach wywołają u Ciebie efekt "zwisa" :wink: Jeść dużo, białek i węgli, ograniczyć tłuszcze (bo zwykle wcina się ich za dużo) i ćwiczyć, o!
Odnośnie ruskich sterydów: Metka od ruskich jeszcze nie jest taka zła. Najwyżej będziesz miał pryszcze jak truskawki i wrzody na plecach. Najgorszy jest hormon wzrostu ekstrahowany z przysadek mózgowych martwych płodów i wcześniaków. Obrzydliwe, prawda? Rocznie notuje się kilka zgonów z tytułu przyjmowania tego "środka" - Zatrucie jadem trupim. Tak przynajmniej plota głosi.
Koyaanisqatsi!
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Numer GG: 2248735
Kontakt:

Post autor: Mr.Zeth »

BAZYL pisze:
Craw pisze:Falka w sumie tez mnie zna ;]
I BAZYL... i BAZYL... który po obcięciu włosów wygląda jeszcze lepiej niż dotychczas :>
Faster, stronger, better... dawaj fotę cwaniaku! Bazyl i krótkie włosy O_o
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Oj, nie mam świeżej fotki, ale mogę zapodać fotkę która fds zrobił mi z moją kochanicą: http://mfrost.typepad.com/photos/uncate ... porter.png
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

BAZYL pisze:Oj, nie mam świeżej fotki, ale mogę zapodać fotkę która fds zrobił mi z moją kochanicą: http://mfrost.typepad.com/photos/uncate ... porter.png
Lubisz wkurzać ludzi, nie? :wink:
...
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

BAZYL pisze:Oj, nie mam świeżej fotki, ale mogę zapodać fotkę która fds zrobił mi z moją kochanicą: http://mfrost.typepad.com/photos/uncate ... porter.png
No, no... Takie świństwa na forum rozpowszechniać... Ja wszystko zrozumiem, ale ZÓŁWICĘ męczyć? To tylko BAZYL może zrobić. I faktycznie, długich włosów to on tutaj nie ma :) I na szczęście na tym zdjęciu (jeszcze) do niczego nie doszło, bo BAZYL na razie oblubienicę szyją zaczepia :wink:
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Mistrz Małodobry
Marynarz
Marynarz

Post autor: Mistrz Małodobry »

a ona aby na pewno 15 lat ma skończone?
Obrazek
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

MASZ PRZEWALONE! I TA ZDZIRA TEZ JAK JA DORWE!
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Numer GG: 2248735
Kontakt:

Post autor: Mr.Zeth »

@ Bazyl... czemu ta kochanica na Twoich plecach siedzi?
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
ODPOWIEDZ