OMG! Solarius Scorch jak zywy!!! Nie wiedzialem ze jestescie para!
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Szelmon: No, Trzech Budrysów i wszystko jasne Ja Grójecka na wysokości Skrzydeł i Hali Banacha. Takie typy mi się nocami pod oknami szwendają, a ja nie mam z kim na piwo iść... Ironia losu
Trankvilus pisze:Szelmon: No, Trzech Budrysów i wszystko jasne Ja Grójecka na wysokości Skrzydeł i Hali Banacha. Takie typy mi się nocami pod oknami szwendają, a ja nie mam z kim na piwo iść... Ironia losu
He he. Jak kiedys bedziemy u brata w odwiedzinach to dam cynka. Cos sie byc moze zdziala w wesolej kompanii. Korbacz nadal mieszka na Trzech Budrysow
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Perzyn !
Co to miało być !
Ale faktycznie. Na tym zdjęciu wyglądam jak symbol dziecięcej radości i grzeczności. Tylko że:
Primo:To było 1,5 roku temu, a ludzie się zmieniają (choćby kwestia 2 razy dłuższych włosów)
Secundo:Podobnie jak Ravandill mimo dość dobrych ocen mam dziwna skłonność do zniszczenia misternie układanego przez nauczycielkę planu zajęć
Tertio: Wygląd nie odzwierciedla psychiki. Co widać między innymi po twoich postach, co już zauważyli inni uczestnicy
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów Czerwona Orientalna Prawica
Perzyn wyglada GODNIE. Najbardziej rozpieprzaja mnie goscie piejacy o swojej mrocznosci. Potem daja zdjecie na ktorym wygladaja jak przywodcy kolka rozancowego.
I BAZYL... i BAZYL... który po obcięciu włosów wygląda jeszcze lepiej niż dotychczas :>
Obciales wlosy, kochanie? Daj zdecie, prosze.
:*
Na razie to tylko ja Jutro albo pojutrze moja luba będzie łechtać moją próżność, robiąc mi sesję zdjęciową - Może wkleję więcej (bo na razie mam tylko narcystyczne fotki własnej żenującej muskulatury )
Trankvilus pisze:fotki własnej żenującej muskulatury )
Eeeeeee, malym paluszkiem bym Ci to polamal