Dział z fotami forumowiczow

-
- Mat
- Numer GG: 8991900
- Kontakt:

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
O te druga postac mi chodziloPerzyn pisze:Znaczy ja to ten w okularach. Jeśli to o tą postać ci chodziło, że mameja to de się powiesic....

Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.

-
- Trocheiczny Tawerniak
- Numer GG: 3654146
@ Alucard - jeśli ktoś słucha poezji śpiewanej, musi mieć oblicze rozjaśnione apollinowym natchnieniem i posturę słuszną także. 

Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
(Sergiusz Jesienin, 1925)
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
(Sergiusz Jesienin, 1925)

-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
SZELMON !
Wszystko dobrze, korbacz boski, nóż tym bardziej... tylko jedno mnie gryzie. Czy ty idąc miastem popijasz... TYSKIE ?
Powiedz mi że sie mylę... błagam, powiedz, że się mylę
Hehehe (No już, nie irytuj się
)
Ale stary. Powiedz mi skąd wziąłeś kolce do korbacza...
Ok /offtop
Wszystko dobrze, korbacz boski, nóż tym bardziej... tylko jedno mnie gryzie. Czy ty idąc miastem popijasz... TYSKIE ?
Hehehe (No już, nie irytuj się

Ale stary. Powiedz mi skąd wziąłeś kolce do korbacza...
Ok /offtop
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica

-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Dobra, tego, że oblicze mam rozjaśnione apollinowym natchnieniem to nie wiedziałem... Postura... cóż, słuszna aż nazbyt. Tak czy siak kumpel, który chodzi do bractwa rycerskiego stwierdził, że w zbroi i z buzdyganem/toporem budziłbym groze. A co do obrazu Alucarda - nie pomyliłeś się wiele, bo jeśli znajdziesz, w którejś sesji opie Siergieja Tienowa to przekonasz się, że to co opisałeś to mój "myślowy avatar".
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
O kurczę, Perzyn... Ja sobie Ciebie wyobrażałem jako maniakalnego zabójcę ew jakiegoś innego assasina. A wychodzi na to, że pewnie byś mnie jednym ruchem ręki położył
Ale faktem jest, że nawet jak ktoś tylko czyta czyjeś wypowiedzi, to mu się jakiś obraz w głowie kształtuje... I jak widać to się czasem kompletnie rozmija 

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
A co jest takiego strasznego w popijaniu Tyskacza. Mniej to szkodliwe niz jakas zdechla cola. Na ogol jednak nie laze z pucha w rece po ulicach, wdedy tak bylo, ale to bylo 3 lata temu i byla 2. w nocy.Alucard 666 pisze:SZELMON !
Hehehe (No już, nie irytuj się)
Wytoczylem ze stalowego preta.Alucard 666 pisze:Ale stary. Powiedz mi skąd wziąłeś kolce do korbacza...
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.

-
- Bosman
- Kontakt:
Ludzie, naprawdę taka żądza mordu bije z moich postów? Maniakalny morderca, assasyn, Król wikingów. Co jeszcze o sobie usłyszę? Wbrew pozorem jestem zwykłym człowiekiem, złośliwym i cynicznym, ale w gruncie rzeczy normalnym. Ja bym raczej Szelmona o niecne intencje oskarżał... choć do zabijania ONRowców ma moje bnłgosłwieństwo.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
- Tawerniany Leśny Duch
Może nie tyle żądza mordu, tylko właśnie pewien dystans i cynizm, z lekką nutką złośliwości. To właśnie może sugerować osobę tajemniczą, która czyha w ciemnościach przed komputerem, czekając na potencjalne ofiary. Ale to niekoniecznie musi się zgadzać z rzeczywistością. Ja na przykład sie hamuję, bo normalnie bywam okropnie zgryźliwy i ciężko ze mną wytrzymać. Na Tawernie trochę spokojnieję, ale i tak bywam czasem nieco złośliwy. Poza tym jestem strasznym świntuchem, ale na razie w miarę skutecznie się maskujęPerzyn pisze:Ludzie, naprawdę taka żądza mordu bije z moich postów? Maniakalny morderca, assasyn, Król wikingów. Co jeszcze o sobie usłyszę? Wbrew pozorem jestem zwykłym człowiekiem, złośliwym i cynicznym, ale w gruncie rzeczy normalnym.

-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
Hehe... Ja Szelmon nie mówię, że popijanie piwa jest złe, bo sam gustuję... Mi chodzi raczej o markę (No kwestia gustu, ale ja Tyskiego wręcz nie znoszę. Dla mnie królują tylko Żywiec i LeszekSzelmon pisze: A co jest takiego strasznego w popijaniu Tyskacza. Mniej to szkodliwe niz jakas zdechla cola. Na ogol jednak nie laze z pucha w rece po ulicach, wdedy tak bylo, ale to bylo 3 lata temu i byla 2. w nocy.

/offtop
A co do Perzyna to faktycznie. Istny Cherubinek z Apollinową lirą

Mroczna partia zjadaczy sierściuchów

-
- Bosman
- Kontakt:
@Alucard
http://www.biblioteka.kety.pl/images/zo ... NN/a33.jpg
może i ja cherubinek z Apollinową lirą ale i tak nie przebije tego tu wychowanka Jezuckiej szkółki niedzielnej. Jak widze to zdjęcie to przed oczym stają mi fragmenty Dziennika Teliwizyjnego na temat "wspanaiłej socjalistycznej młodzieży biorącej udział w pochodach 1szo Majowych", które na kanale bodaj retro kiedyś widziałem.
Cherubin do usług
może i ja cherubinek z Apollinową lirą ale i tak nie przebije tego tu wychowanka Jezuckiej szkółki niedzielnej. Jak widze to zdjęcie to przed oczym stają mi fragmenty Dziennika Teliwizyjnego na temat "wspanaiłej socjalistycznej młodzieży biorącej udział w pochodach 1szo Majowych", które na kanale bodaj retro kiedyś widziałem.
Cherubin do usług

Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
- Bosman
- Numer GG: 5454998

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:

-
- Tawerniany Leśny Duch
Jeśli dziewczyna musi o to prosić, to wolę nie wiedzieć, co to musi być za zabaweczka...Craw pisze:A po ch.. ryj?
Jak mnie najdzie, to wrzuce fote z fajna zabaweczka. Ale o to to by mnie jakas panna musiala poprosic, bo dla facetow wrzucac nie bede ;P

Perzyn, prawda że wspominałem o złośliwości???Perzyn pisze:@Alucard
może i ja cherubinek z Apollinową lirą ale i tak nie przebije tego tu wychowanka Jezuckiej szkółki niedzielnej.

-
- Bosman
- Kontakt:
Craw, ja mam tylko nadzieje, że nie mówisz o tym co jest zabawkową inkarnacją szturma. Bo jeśli tak to ja ciebie proszę abyś ty tej fotki nie wrzucał. Jeśli to nie jest ale "to coś" dmuchane to też bym się na twoim miejscu nie chwailił
Hmmm, a tak nieco bardziej serio to aktywnych panien mamy całe 3! Falka, WinterWolf i Lea. Czasem mignie też gdzieś Ouzaru, a zatem nie ma się czego bać, Craw nie wrzuci tej foty... [ulga]

Hmmm, a tak nieco bardziej serio to aktywnych panien mamy całe 3! Falka, WinterWolf i Lea. Czasem mignie też gdzieś Ouzaru, a zatem nie ma się czego bać, Craw nie wrzuci tej foty... [ulga]
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
- Bosman
- Numer GG: 5454998
Zabaweczka nie jest tym, czym myslisz, bo jest jeszcze fajniejsza ^^
WW i Ouz wiedza jak wygladam (nawet na zywo mnie widzialy), wiec im fotki nie sa potrzebne ;P
/edit
Falka w sumie tez mnie zna ;]
WW i Ouz wiedza jak wygladam (nawet na zywo mnie widzialy), wiec im fotki nie sa potrzebne ;P
/edit
Falka w sumie tez mnie zna ;]
Ostatnio zmieniony środa, 18 kwietnia 2007, 22:38 przez Craw, łącznie zmieniany 1 raz.