Przedstaw się

-
- Pomywacz
- Numer GG: 716679
- Kontakt:
Re: Przedstaw się
O, czyżby Pani posiadała także jakieś stadko?
I dziękuję za powitanko.

-
- Tawerniana Wilczyca
- Kontakt:
Na tytuł "Pani" sobie niczym nie zasłużyłam
Wystarczy WinterWolf albo WW 
Do niedawna miałam szczurki. W swoim życiu 5. Od sierpnia jestem bez stadka
Teraz staram się o parę gryzoni tej samej płci.

Do niedawna miałam szczurki. W swoim życiu 5. Od sierpnia jestem bez stadka

-
- Pomywacz
- Numer GG: 716679
- Kontakt:
Też miałam kiedyś 4-ogoniaste stadko, niestety właśnie jedna po drugiej mi odeszła, najgorzej przeżyłam jak dwie w tym samym tygodniu. Ta ostatnia, samotna - i za stara na łączenie już, czeka w zasadzie kresu swych dni. Po dziewczynkach chyba chciałabym zobaczyć, jak to jest w obyciu z samcami. Choć te ich charakterystyki tak bardzo przypominają naszych chłopów ;) Miziaste, leniwe. Ale to tak już kończąc offtop - planujesz rasowe, czy z 'wpadek'? :)
Kończąc offtop przenoszę tę rozmowę na PW XD - dop. WW
Kończąc offtop przenoszę tę rozmowę na PW XD - dop. WW

-
- Bosman
- Numer GG: 0
fixed.WinterWolf pisze:Na tytuł "Pani" sobie niczym nie zasłużyłamWystarczy WinterWolf albo VW
Błagam musiałem.

-
- Pomywacz
Hmmm.
Wczoraj się zarejestrowałem, więc skoro taki temat istnieje, to się przedstawię.
Nazywam się (patrz mój nick), mieszkam w (patrz podpis pod awatarem), mam lat 22.
Zarejestrowałem się pomimo tego że, jak dotąd, nie miałem do czynieni z RPG w sensie praktycznym, tylko teoretycznym. Chociaż mam nadzieję że w końcu, jak sobie ułożę niektóre sprawy, to znajdę czas żeby zainwestować w poradniki i znaleźć kogoś do gry.
Interesuję się militariami, sci-fi, fantastyką, astronomią (znów w teoretycznym sensie), mangą/anime, dobą książką i filmem, grafiką i grami PC (głównie strategie i cRPG).
Nienawidzę: polskiej polityki, nierealizmu (w grach, filmach, książkach itp.) i szczęśliwych zakończeń w tychże (a przynajmniej 90% z tych które widziałem), chamstwa, świętoszkowatości, hipokryzji (choć sam nie jestem święty) a z co bardziej prywatnych rzeczy, zachowania Amerykanów wobec reszty świata oraz szowinizmu/feminizmu które są dla mnie równie prymitywne i szkodliwe co rasizm i nazizm.
A więc witam was, drodzy forumowicze, he he he he...
Wczoraj się zarejestrowałem, więc skoro taki temat istnieje, to się przedstawię.
Nazywam się (patrz mój nick), mieszkam w (patrz podpis pod awatarem), mam lat 22.
Zarejestrowałem się pomimo tego że, jak dotąd, nie miałem do czynieni z RPG w sensie praktycznym, tylko teoretycznym. Chociaż mam nadzieję że w końcu, jak sobie ułożę niektóre sprawy, to znajdę czas żeby zainwestować w poradniki i znaleźć kogoś do gry.
Interesuję się militariami, sci-fi, fantastyką, astronomią (znów w teoretycznym sensie), mangą/anime, dobą książką i filmem, grafiką i grami PC (głównie strategie i cRPG).
Nienawidzę: polskiej polityki, nierealizmu (w grach, filmach, książkach itp.) i szczęśliwych zakończeń w tychże (a przynajmniej 90% z tych które widziałem), chamstwa, świętoszkowatości, hipokryzji (choć sam nie jestem święty) a z co bardziej prywatnych rzeczy, zachowania Amerykanów wobec reszty świata oraz szowinizmu/feminizmu które są dla mnie równie prymitywne i szkodliwe co rasizm i nazizm.
A więc witam was, drodzy forumowicze, he he he he...
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 20 października 2008, 22:25 przez Reynard, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Tawerniana Wilczyca
- Kontakt:
Witamy na pokładzie. Mam nadzieję, że się tu zadomowisz
Do przedziwnej i specyficznej atmosfery tego miejsca idzie się przyzwyczaić (przysięgam, że to nie jest opad radioaktywny XD)

-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
WinterWolf pisze:Witamy na pokładzie. Mam nadzieję, że się tu zadomowiszDo przedziwnej i specyficznej atmosfery tego miejsca idzie się przyzwyczaić (przysięgam, że to nie jest opad radioaktywny XD)
I znowu kłamstwa od samego początku? [Powiedział drapiąc się ogonem po środkowej głowie.] Nie martw się Raynard, jak już się zadomowisz [zmutujesz - przypisek redakcji] to przekonasz się, że jest tu sporo ludzi, z którymi się dogadasz. I zapewne jeszcze więcej, z którymi się nie dogadasz, no ale to szczegół

Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
- Bosman

Hmm... Witam nowego na pokładzie
I tak się zastanawiam, że jestem tu tyle czasu i się jeszcze nigdy nie przedstawiłam ^^'
Imię: Anna Barbara
Ksywka: Ouzaru
Profesje: MG, Gracz, Mamusia
Charakter: neutralny dobry
Wiara: pogaństwo (Wicca)
Umiejętności:
uwodzenie (musiałam xD), granie na nerwach, podzielność uwagi, miszczowanie, aktorstwo, zakochiwanie się w niewłaściwych facetach
, mamusiowanie, opieka nad noworodkami i niemowlakami, gadanina, czytanie i pisanie, gotowanie, szycie...
Zalety:
spokojna, opanowana, cierpliwa, ogólnie dość sympatyczna, bez nałogów
Wady:
bałaganiara, leniwa, chaotyczna, zmienna, kochliwa
Rodzina: syn - Eskel
Zainteresowania:
omfg... za dużo tego ^^ chyba krócej będzie wymienić, co mnie nie interesuje
Nie kręci mnie: moda, malowanie paznokci, przesiadywanie w solarium, pieniądze, seks, alkohol
Największe marzenie:
czy to nie jest zbyt osobiste?
marzę, aby móc być z miłością mego życia (chodzi oczywiście o Serge'a)
Uwagi końcowe:
kobieta zmienną jest

Imię: Anna Barbara
Ksywka: Ouzaru
Profesje: MG, Gracz, Mamusia

Charakter: neutralny dobry
Wiara: pogaństwo (Wicca)
Umiejętności:
uwodzenie (musiałam xD), granie na nerwach, podzielność uwagi, miszczowanie, aktorstwo, zakochiwanie się w niewłaściwych facetach

Zalety:
spokojna, opanowana, cierpliwa, ogólnie dość sympatyczna, bez nałogów
Wady:
bałaganiara, leniwa, chaotyczna, zmienna, kochliwa
Rodzina: syn - Eskel

Zainteresowania:
omfg... za dużo tego ^^ chyba krócej będzie wymienić, co mnie nie interesuje

Największe marzenie:
czy to nie jest zbyt osobiste?

Uwagi końcowe:
kobieta zmienną jest

-
- Bosman
- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
łeeeeeeechyba krócej będzie wymienić, co mnie nie interesuje: seks

No, ale nie przesadzaj, pewno troszkę Cię tam interesuje.... no masz synka nie?

Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.

-
- Tawerniana Wilczyca
- Kontakt:
Hyhy... Czekam na dalszą ewolucję "karty postaci" XD
Dodam, że mam Twoje wady, Ouz
Tylko zamiast kochliwej dałabym wysokie zapotrzebowanie na sen (16/24).
Dodam, że mam Twoje wady, Ouz

@Az
Kiedyś bardziej mnie interesował, ale "kobieta zmienną jest"
@WW
Kochana, gdyby nie mój mały berbeć, to pewnie przesypiałabym pół dnia, jak to kiedyś było
Niestety wiedźmin zwykle ma inne plany 
Kiedyś bardziej mnie interesował, ale "kobieta zmienną jest"

@WW
Kochana, gdyby nie mój mały berbeć, to pewnie przesypiałabym pół dnia, jak to kiedyś było

-
- Pomywacz
Hejka!
Troszkę dużo tu u was tematów, więc trudno mi było znaleźć ten, ale jakoś sobie poradziłam.
Właściwie nie mam co tu naskrobać, oprócz tego, że mój NiCk znaczy "Agnieszka" xD Chciałam być oryginalna
Pozdrówko ;*
Troszkę dużo tu u was tematów, więc trudno mi było znaleźć ten, ale jakoś sobie poradziłam.

Właściwie nie mam co tu naskrobać, oprócz tego, że mój NiCk znaczy "Agnieszka" xD Chciałam być oryginalna

Pozdrówko ;*

-
- Marynarz
- Numer GG: 8533882
Witamy w naszych prograch eeee... Agnieszko!
Niestety nie potrafie napisac twojego imienia w tym jezku. Gdzie wlasciwie nauczylas sie takiego egzotycznego jezyka? W Polsce chyba sie nie da
. I co to za jezyk?

dópa

-
- Pomywacz
To arabski i nie mówię w tym języku ; P
Rzeczywiście mogą być teraz, problemy z komunikacją, a nie lubię jak na mnie mówią "Agnieszka"...
Muszę se wymyślić jakieś pseudo... (Papryczka mi też już nie odpowiada)
Rzeczywiście mogą być teraz, problemy z komunikacją, a nie lubię jak na mnie mówią "Agnieszka"...

Muszę se wymyślić jakieś pseudo... (Papryczka mi też już nie odpowiada)

-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Witamy na forum Agnieszko. Skoro już trafiłaś na ten, nieco spamerski zresztą, wątek i w nim napisałaś, to może zdradź o sobie coś więcej? Wiemy już jak się nazywasz, nie mówisz po Arabsku i wcześniej znana byłaś jako Papryczka. Może tak podaj swoje wymiary?
A tak bardziej serio, wskaż ogólną sferę swoich zainteresowań to można cię będzie odesłać na dobry początek do jakichś tematów.

Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
- Pomywacz
No, ok...
Ku waszemu zdziwieniu jestem nałogową graczką, jeśli chodzi o ilość godzin spędzonych przed komputerem(i Xbox'em 360) to dorównuję pewnie niektórym progamerom
. Czytam książki, choć ostatnio nie miałam na nie czasu świetnym rozwiązaniem okazały się m-booki, które na stosunkowo dużym wyświetlaczu mojej Nokii 6300
czyta się całkiem, całkiem znośnie. Do niedawna wieczory spędzałam na jedzeniu śniadania (płatki na mleku to przecież śniadanie xD) przy anime, ale niedawno straciłam dwa ulubione i wątpie, aby w najbliższym czasie pojawiło się coś nowego co by mi podpadło
. Czytam stare komiksy
pierwsi X-meni w niebieskich kalesonach nie są tacy sexi, ale Gambit z lat 80 mrrrau
(cieszę się z minusów tej wrednej szmaty Rogue, a co!
) Na forum zarejestrowałam się w poszukiwaniu ludzi, którzy siedzą w tych wszystkich rzeczach, bo trudno o takie podobne. Nie za bardzo jara mnie Legolas i inne elfy, ale z tego co już zauważyłam forum wcale nie skupia się tylko na tych sprawach... szkoda, że ma taką jaskrawą skórkę, jeśli już na starcie mogę pomarudzić. Nie mam psiapsiół, a moi znajomi są troszkę... trudno mi znaleść kogoś z podkrązonymi oczami i gołą stopą na monitorze.
Ups, zaczęłam zdradzać moje fetysze... no dobra, to już dokończę xD nie lubię butów.
Zamierzam pograć troszkę w gry fabularne, bo podejrzewam iż spodobają się one mojemu młodszemu bratu, a ja nie będę uczyć kogoś jak sama nie umiem : /
Nie lubię High school musical.
Bym zapomniała, wymiary mam takie: "wyjebiste" ; P i tyle.
Ku waszemu zdziwieniu jestem nałogową graczką, jeśli chodzi o ilość godzin spędzonych przed komputerem(i Xbox'em 360) to dorównuję pewnie niektórym progamerom

Ups, zaczęłam zdradzać moje fetysze... no dobra, to już dokończę xD nie lubię butów.
Zamierzam pograć troszkę w gry fabularne, bo podejrzewam iż spodobają się one mojemu młodszemu bratu, a ja nie będę uczyć kogoś jak sama nie umiem : /
Nie lubię High school musical.
Bym zapomniała, wymiary mam takie: "wyjebiste" ; P i tyle.