Sto lat, Wilczy! Nie żebym Ci już nie składał życzeń w każdej możliwej formie się da, ale niech ten post będzie symbolicznym uczczeniem dawnych, spamersko-sesyjnych czasów
Btw. Wilczy to burżuj, bo ja mu tu składam życzenia, a ten grzeje tyłek w jakimś mało cywilizowanym kraju (i nie mowa tu o Polsce ;D )
Ouzaru pisze:Rav, wszystkiego NAJlepszego z okazji urodzin Ale Ty młody jesteś ^^'
@up: What she sayz
Powinienem Twoim wzorem po prostu dopisać +1?
Wszystkiego najlepszego, wpadaj częściej na IRCa (z którym - tak BTW - się jakieś dziwne rzeczy dzieją ostatnio).
Mów mi Sih
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url] Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
Ouzaru pisze:Rav, wszystkiego NAJlepszego z okazji urodzin Ale Ty młody jesteś ^^'
@up: What she sayz
Powinienem Twoim wzorem po prostu dopisać +1?
Wszystkiego najlepszego, wpadaj częściej na IRCa (z którym - tak BTW - się jakieś dziwne rzeczy dzieją ostatnio).
Ja sobie powinienem dopisać sobie +1 Ale dzięki za życzenia Byłem w te wakacje (bo w Wawie nie mam dostępu do IRC) trzy razy, za każdym razem był tylko Zap, nawet Bazia nie było. Jakie dziwne rzeczy się dzieją? W sensie czasem ktoś żywy się pojawi?
Jakie dziwne rzeczy się dzieją? W sensie czasem ktoś żywy się pojawi?
Q. is dead Chyba, że teraz to Zap jest botem. Mógłbym uwierzyć, ale dwa razy się do mnie odezwał, więc chyba nie.
Mów mi Sih
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url] Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
Rav... Na Jedynego...
Mój bracie tawerniany, duszo bratnia, dziś w rozjazdach - Kobiet, przyjemnosci i ogólnie hedonistycznego podejścia do życia Ci życzę. Cobys się bawił a radosc Cię nie opuszczała.
I standardowo - Multum sesji, pomarańczy i Bazyla
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów Czerwona Orientalna Prawica
Mów mi Sih
Najlepsze życzenia urodzinowe dla wspaniałej Ouzaru
Dużo zdrowia, szczęścia, zadowolenia z siebie oraz najbliższych i wielu wspólnie spędzonych radosnych chwil, dni i lat
Spełnienia najskrytszych pragnień i samych sukcesów we wszystkich dziedzinach życia
Wszystkiego Najlepszego Ouzi
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera
Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy
Wszystkiego najlepszego dla wspaniałej Ouz! To forum byłoby inne bez Ciebie! Zostań z nami jak najdłużej
Mów mi Sih