Nasze Xywki

-
- Majtek
- Numer GG: 2343993
- Kontakt:

- BLACKs
- Tawerniany Cygan

-
- Tawerniak
- Numer GG: 5438992
- Kontakt:

- BLACKs
- Tawerniany Cygan
Pozwalam Wam na tą małą perwersję, bo ostatnio nie czepiam się nikogo odnośnie pisania mojego nicka. Ostatnim wstrząśnięciem był dla mnie NiggerSpirit, a wszelkie Blacksiory, BSy, itp. mogą byćCraw pisze:Ja i tak bede zawsze pisac Ra-V ;P Kwestia przyzwyczajeniaPodobnie mam z BSem (ale to juz skrot uzywany przeze mnie, Ouz i fdsa)

-
- Kok
- Kontakt:

-
- Bosman
Mi też się bardziej Ra-V podobał, jakiś bardziej oryginalny. Poza tym, takie zmienianie ksywek jest bardzo kłopotliwe dla nowych, szczególnie kiedy czytają starsze posty, w których ktoś cytuje Ra-V'a i nie wiedzą o kogo chodzi.Pavciooo pisze:Mojego nicka na szczęście nikt inny nie używa, jakby spróbował mi mój nick ktoś zabrać to by był biedny
PS: Ja też pewnie nadal będe pisał Ra-VTen nowy nick taki jakiś... nijaki
...

-
- Chorąży
Mi tez nie za bardzo podoba się nowy nick. Taki nijaki. Będę cię rozpoznawał chyba tylko p[o avatarze xD
Zmienianie nicków jest nie fair w stosunku do starych użytkowników forum (starych znaczy się takich, którzy tu od dawna są - nie wiekowych
). Pomyslę sobie o Ra-Vie a tu mi jakiś Epyon wyskakuje 
Zmienianie nicków jest nie fair w stosunku do starych użytkowników forum (starych znaczy się takich, którzy tu od dawna są - nie wiekowych

.

-
- Bosman
Ra-V, ustaw sobie rangę "Tawerniany Ra-V", to wszyscy bedą wiedzieli o co chodzi, ja sam czasem czytając stare tematy mam problem, był taki gościu o śmiesznym nicku dsata_ata_cośtam_nie_pamętam_co_dalej, który wczeniej miał inną ksywę i czasami nie moge się połapać o co chodzi, gdy ktos używał tamtej. A dośc często czytam tematy umarłe przed dwoma laty
.

...

-
- Chorąży
Wiedziałem! Wiedziałem! Falka, Ty okrutnico!Falka pisze:A moja jest paskudnie zgapiona z sagi o Wiedźminie. Zaczęłam się tak podpisywać w necie i wkrótce także zajomi ze szkoły zaczęli mnie tak nazywać. No i się przyjęło. Teraz nawet chłopak na mnie 'Falka' woła, zamiast się po imieniu do mnie zwracaćJego rodzinka też
Krew na twoich rękach, Falka,
krew na twej sukience,
płoń, płoń Falka, za twe zbrodnie
spłoń i skonaj w męce.
Ten wierszyk mi się bardzo spodobal i miał duży wpływ na wybór ksywki
Mam nadzieję, że się nie machnęłam, bo cytowałam z pamięci, a sagę czytałam jakieś 4 lata temu.
Ha, teraz przynajmniej wiem czemu jesteś tak bezwzględną adminką xD
.

-
- Kok
- Numer GG: 0

-
- Kok
Re: Nasze Xywki
Wiem, że moje Lord of Derstruction jest mało oryginalne, ale mój boże... Gdy zacząłem to stosować w necie byłem w podstawówce!
Ale i tak lubię ten nick.
PS
kajtek, nigdy nie miałem niestety możliwości i przyjemności zagrania w Cyberpunka.
W co ja grałem? Aż wstyd przyznać jak mało, ale tak to jest jak się rzadko gra: Warhammer, D&D, Neuroshima i... i... no, to by było na tyle. 

PS
kajtek, nigdy nie miałem niestety możliwości i przyjemności zagrania w Cyberpunka.

"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein

-
- Pomywacz
Troche odkurze ten temat
Moja ksywka to pomysl autorski? i powstala z gry slow... Po pierwsze mozna to odczytywac jako verum (prawda) + ferre(niesc) zatem moze znaczyc Przynoszacy Prawde. Po drugie veru (na angielski to tlumaczac jest spit, a spit to takze plucie, a plucie kojarzy sie z pogarda) + jak wyzej czyli mozna odczytac to jako Wzbudzajacy Pogarde, Po trzecie veru to takze oszczep a ze zwykle w RPG nie ma oszczepu i ze oszczep kojarzy sie z wlocznia to Noszacy Wlocznie
Po czwarte po an(g)ielsku brzmi to prawie jak Very far, zakladam ze nie musze tego tlumaczyc
Jak dotad nie mialem jeszcze problemow z tym nickem zajetym (poza przypadkami ze sam go zajalem i zapomnialem pozniej hasla
) Pozdrawiam

TaVer(ufer)niany Kret(yn) to ja 
(Oficjalnie przepraszam tu wszystkich Kret(yn)ów, którzy mogli się poczuć obrażeni przyrównaniem do mnie...)

(Oficjalnie przepraszam tu wszystkich Kret(yn)ów, którzy mogli się poczuć obrażeni przyrównaniem do mnie...)

-
- Mat
- Numer GG: 9916608
Dołączę się do odkurzania. Jak widać mój nick to połączenie dwój wyrazów - Key i Hell, czego chyba nie musze tłumaczyć - a dodatkowo fajnie brzmi. Jak imię jakiejś postaci fantasy. I czyta się fajnie
.
Verufer - brawo dla twojego nicka. Poplątane to, zawiłe, skomplikowane, fajne, i dobrze brzmi.

Verufer - brawo dla twojego nicka. Poplątane to, zawiłe, skomplikowane, fajne, i dobrze brzmi.