Użytkownicy Forum
-
- Trocheiczny Tawerniak
- Numer GG: 3654146
Nie no, 100 użytkownik przeszedł bez huku i wybuchów moździerzy, więc 200 chyba też nie powinien być hucznie obchodzony... ale jednak tą drugą 100 zdobylismy w dosyć krótkim czasie... krótszym niż pierwsza 100, ale cóż z tego, jeśli jest tak jak MAd pisze - wiekszosc nieaktywna. Pamietam, ze 100 uzytkownik to byl Wendesday jakis (nick), a on chyba nie wiedzial, ze jest setny, i nie zagladnal pewnie do tematu z ogloszeniem go jubileuszowym userem. Na 1000 uzytkownikow powinna byc impreza, zbierajmy fundusze lepiej :
Jeszcze dospamuje kawałeczek:
Obliczyłem, ze 35% naszych uzytkowników to ci, którzy nie napisali ani jednego osta. Aha, dane byly liczone szybko i wglowie, wiec moglem sie pomylic, ale tych 'zerowców' jest 76.
Jeszcze dospamuje kawałeczek:
Obliczyłem, ze 35% naszych uzytkowników to ci, którzy nie napisali ani jednego osta. Aha, dane byly liczone szybko i wglowie, wiec moglem sie pomylic, ale tych 'zerowców' jest 76.
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
(Sergiusz Jesienin, 1925)
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Arcymod Tawerniany
-
- Trocheiczny Tawerniak
- Numer GG: 3654146
Dsadfga_atadf_a, krasnoludzkie sa wtedy kiedy nie mają K, które wyglada (mniej wiecej) tak:
/
\
Jeśli maja takie K, to jest to najstarszy Futhark .
/
\
Jeśli maja takie K, to jest to najstarszy Futhark .
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
-
- Bombardier
Aby powstrzymać Offtopic w tym temacie, zakładam osobny: Runy.
200 na liczniku! Mamy się cieszyć, czy rozpaczać? Nie mam pojęcia. W każdym razie podsuwam pomysł, aby likwidować użytkowinków, którzy mają 0 postów przez dłużej niż... powiedzmy... 2 miechy. Co wy na to?
A co do O.Rydzyka: Wiem, kim jesteś. Wiem gdzie jesteś. Uważaj! Illuminati wiedzą wszystko!
200 na liczniku! Mamy się cieszyć, czy rozpaczać? Nie mam pojęcia. W każdym razie podsuwam pomysł, aby likwidować użytkowinków, którzy mają 0 postów przez dłużej niż... powiedzmy... 2 miechy. Co wy na to?
A co do O.Rydzyka: Wiem, kim jesteś. Wiem gdzie jesteś. Uważaj! Illuminati wiedzą wszystko!
-
- Arcymod Tawerniany
Z tego co wiem, niekatywne konta miały być usuwane...(tak przynajmniej twierdził [powstać] BAZYL [/powstać] w regulaminie) i pewnie będą... w swoim czasie , czyli gdy któryś z adminów znajdzie trochę wolnego czasu i ochoty...
Czy jest ktoś kto nie wie, że O. Rydzyk to -dzzzz- ?;-)
Taaa... oko Odyna nawyraźniej bardzo się nudzi... poślij je może do pracy czy coś?
Runiq! Bob Page! Za Tobą! ;-P
-
- Bombardier
No co ty, gdzie? Aaaaa! <łomot!> Ech! To był tylko MAd. Ty zrób sobie operację plastyczną, bo faktycznie wyglądasz jak Page.MAt Phantom pisze:Runiq! Bob Page! Za Tobą! ;-P
A na forum mamy już czterech matów! Są nimi:
MAd Phantom
Khazar
I najlepszy z najlepszych i jeszcze lepszy: Runiq (ach ta skromność!):D
A! Byłbym zapomniał o Dantem!
-
- Mat
- Kontakt:
Niop. Trwa zażarta rywalizacja pomiędzy trzema pierwszymi matami o zaszczytne pierwsze miejsce (o Dantego się nie martwię, bo on i tak nas nie dogoni ). Na razie prowadzi MAd - jako pierwszy w historii forum prześcignął BAZYLA (nic dziwnego, że jest Zły ). Na drugim miejscu jedyny i niepowtarzalny, wspaniały i piękny, a na dodatek skromny, KHAZAR (czyli ja ). A na trzecim człowiek-cebula (on wie, o co chodzi ), czyli RUNIQ! Ciekawe, czy pozostali dwaj matowie prześcigną nieprześcigniętego MAda? Zobaczymy .
-
- Arcymod Tawerniany
Runiq -> "Gdybym to był ja... to byś już nie żył" ;-P
Khazar: Tylko, że ten pierwszy może drugiego i trzeciego zdegradować do majtków ;-P
Albo (pośredio) zBANować za chwalenie się S.... tirlicowaniem ;-P
Ale widzę, że muszę zacząć pisać więcej postów... choćby po to by zrobić wam na złość ;-P
Proponuję wrócić tu do prowadzenia bardziej konstruktywnej dyskusji jak np. Czy duża ilość postów może kogoś zdegenerować i dlaczego wszystkich oprócz mnie... albo czy duża ilość postów cokolwiek znaczy?
-
- Mat
- Numer GG: 3604434
- Kontakt:
-
- Mat
- Kontakt:
Taaaak, a potem jest, że Dante nie... Stirlitz . A potem ban, na bezpłatny urlop albo urlop dożywotni (jak mocno MAda wkurzysz). Ech, nasz cały Dante. Ja ci się jednak dziwię, jak ci się udaje utrzymywać na tej cienkiej granicy między pisaniem postów a... stirlitzowaniem . Bo w życiu jeszcze żadnej... Stirlitz się tyle na forum nie utrzymał, co ty.
PS. Mały konkurs: ile razy użyto w tym poście słów związanych ze Stirlitzem .
PS. Mały konkurs: ile razy użyto w tym poście słów związanych ze Stirlitzem .
-
- Bombardier
Ja znam odpowiedź! Ja! Dzięki za mikrofon, Khaz! Odpowiedź brzmi: Trzy razy, a z PS-em cztery. Co wygrałem?
Poza tym... Khazar, ty wcale nie... stirlitzujesz . A ja faktycznie jestem człowiek-cebula. Poza tym, nie dościgniesz MAda, ty zmutowana rzepo (on wie, o co chodzi), bo BAZYL będzie jeszcze bardziej ZŁY, a tego nikt nie chce.
Poza tym... Khazar, ty wcale nie... stirlitzujesz . A ja faktycznie jestem człowiek-cebula. Poza tym, nie dościgniesz MAda, ty zmutowana rzepo (on wie, o co chodzi), bo BAZYL będzie jeszcze bardziej ZŁY, a tego nikt nie chce.
-
- Mat
- Kontakt:
Wygrałeś całusa od Falki . A ja nie jestm żadna rzepa, tylko zmutowana rzepa (wiesz, o co chodzi). I razem dorastaliśmy w jednej szklarni. Ach, pamiętam te czasy. Słonko, woda, te ciągłe rozmowy na tematy natury etycznej . Aż przyszli ci jajogłowi i zrobili z nas ludzi. Ech, a dziś mogłem sobie spokojnie rosnąć dalej w tej milutkiej szklarni.
-
- Bombardier
Khaz, ale to miała być nagroda, a nie kara .
Cóż, szklarnia... to było niezłe. Ty, krzyżówka rzepy i kokosa, a ja czysta cebula... Ale gdyby z nas nie zrobili ludzi, nie bylibyśmy teraz sławni. Nie jeździlibyśmy porszakami, nie mielibyśmy willi z basenami, itepe... Tak więc, teraz jest chyba lepiej, nie?
[A najlepiej będzie wrócić do tematu - dop. MAd Phantom]
Cóż, szklarnia... to było niezłe. Ty, krzyżówka rzepy i kokosa, a ja czysta cebula... Ale gdyby z nas nie zrobili ludzi, nie bylibyśmy teraz sławni. Nie jeździlibyśmy porszakami, nie mielibyśmy willi z basenami, itepe... Tak więc, teraz jest chyba lepiej, nie?
[A najlepiej będzie wrócić do tematu - dop. MAd Phantom]
-
- Mat
- Numer GG: 3604434
- Kontakt: