![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
PS. Runiq nie zlapales ironii Wojtka
Bo nie widziałem, gdzie leciałaRadkoff pisze:PS. Runiq nie zlapales ironii Wojtka
sory Darth, ale rozmowa z Tobą to jak mówienie do ściany - ja się z Toba zgadzam, a Ty gadasz jakbym działa przeciw Tobie...jakbyś nie był taki zapatrzony w swoją wiedzę i sprawdziłbyś strony z Trash i Thrash metalem w nazwie to pewnie ze zdziwieniem bys odkrył, że np. i jedne i drugie wymieniają Annihilatora...jeśli wg. Ciebie Annihilator to ten sam styl co LP to chyba masz jakąś niesprawdzoną tą wiedzę...miejże chłopie troszkę tolerancji dla cudzych poglądów (i to nie mówię tylko o swoich, bo jak wcześniej zaznaczyłem uważam thrash za poprawną nazwę) - to nie boli, a przy okazji można horyzonty poszerzyć.eRyahXa0S/Darth Wojtex pisze:NIe interesuje mnie, ile jest wynikow w googlach czy gdziekolwiek indziej. Thrash metal to thrash metal, a nazwa zapewne wziela sie od bay area thrashers, wiec nawet etymologicznie trash metal nie ma powiazan z rzeczywistoscia, bo trash na pewno nie pochodzi od bay area thrashers, tylko zapewne ktos w mtv chcial rozpropagowac nowy nurt i przekrecil jedna literke.. zreszta, bez roznicy. Thrash metal to thrash metal, a trash to pewnie ejst korn, linkin park czy tam limb bizkit.. jesli tak, to to zwracam honor misiu. Choc skoro tak twierdzisz, to nie ma roznicy, czy do dziewczyny powiemy per 'slonce' czy per 'szmato', przeciez wiadomo o co chodzi![]()
![]()
![]()
Rall, ja naprawdę proszę Cię nie obrażaj stylu jakim jest ha i p ha o pe. Nie wmówisz mi, że linkin park ma coś z rapu, DMX nawet nie musi ostrzyć kłów na tych chłopaków.Rallat pisze:Porażka? Mi się podoba.
I nie jest to metal, tylko krzyżówka hip-hopu z rockiem (crossover?).
Mezo to nie hip-hop, to tzw. hip-hopolo.Khazar pisze:No to vitay w klubie.
Ja wolę raczej inne sqady (jak Peję, Mezo, OSTRego)
ha, nie powiedziałbym. Posłuchaj wu-tang clanu.Khazar pisze:Cóż, raperami może są, ale na pewno nie MC (jest zasadnicza różnica). Po rap różni się od hip-hopu. Rap jest prosty jak budowa cepa, nie mam nim żadnego przesłania, żadnej sensownej treści.