Muzyka
-
- Marynarz
- Numer GG: 9458038
- Kontakt:
Guns'n'Roses? O tak! Szczególnie takie utworki jak: "Welcome to the Jungle", "Knockin' On Heaven's Door" czy "Paradise City" i oczywiscie sławne "Don't Cry"! Według mnie jedne z najlepszych utworów tego zespołu! A słyszał ktoś Jasonona Hayes'a - Seasons Of War (Intro Movie) ?? (muza z World of Warcraft, ale świetnie skomponowana!). Godnymi uwagi są również nowe albumy Within Temptation, a szczególnie ostatnio mi wpadł w ucho przeróbka utworu Running Up That Hill, wykonywanego w orginale przez Kate Bush with David Gilmour .
Wszystko przemija w milczeniu, a milczenie spowija wszystko...
-
- Kok
- Numer GG: 0
Dla mnie "Knockin' on the heaven's door" brzmi naprawdę dobrze tylko w oryginalnym wydaniu Boba Dylana a reszta to tylko albo inne wersje albo badziewne kopie. Ale ogólnie Guns'n'Roses bardzo lubię, a jeszcze bardziej mi się podoba jak gra zespół założony przez wokalistę Guns'n'Roses po odejściu z niego a mianowicie Velvet.
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
- BLACKs
- Tawerniany Cygan
TU SIĘ NIE ZGODZĘ! Velvet Revolwer został założony przez Slash'a i Duff'a z G'n'R - oni byli gitarzystami, a wokalistą jest Axl grający w G'n'R do dzisiaj, ale zespół schodzi na psy, bo nie ma tam Slash'a tylko jakiś łom Buckethead chodzący w kubełku KFC i masce...LOD pisze:Dla mnie "Knockin' on the heaven's door" brzmi naprawdę dobrze tylko w oryginalnym wydaniu Boba Dylana a reszta to tylko albo inne wersje albo badziewne kopie. Ale ogólnie Guns'n'Roses bardzo lubię, a jeszcze bardziej mi się podoba jak gra zespół założony przez wokalistę Guns'n'Roses po odejściu z niego a mianowicie Velvet.
-
- Kok
- BLACKs
- Tawerniany Cygan
No właśnie... Mimo tego, że wygląda jak łom to jeszcze technicznie nie dorównuje Slash'owi. Słyszałeś jak na koncercie mylił się w "Sweet child o'mine"? Wiem, że Slash się też mylił, ale to co robił Buckethead to istna porażka...LOD pisze:Nie obchodzi mnie jak oni wyglądają tylko jak grają... Sory za błąd i dzięki za sprostowanie.
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
Strzeż się ten (nie chce mi się szukać kto) który polecił na tym forum Theriona.
Ściągnąłem (na próbę) plytkę Lemuria i większość kawałków mi się podoba, ale jest jedno "ale", mianowicie tytułowy utwór, Lemuria. Co mnie podkusiło żeby tego słuchać? Teraz słucham tego kawałka (i gram sobie na gitarze bo tabulaturę znalazłem) 7 raz (słownie: siódmy) z rzędu. Kto śmiał zrobić utwór który tak wciąga??
No nic, niedługo włączę coś innego do grania.
I chciałbym opinię Wasze o płytce Theriona - Sirius B (przyjdzie mi za dwa dni pocztą, ale chciałbym już wiedzieć co mnie czeka)
Ściągnąłem (na próbę) plytkę Lemuria i większość kawałków mi się podoba, ale jest jedno "ale", mianowicie tytułowy utwór, Lemuria. Co mnie podkusiło żeby tego słuchać? Teraz słucham tego kawałka (i gram sobie na gitarze bo tabulaturę znalazłem) 7 raz (słownie: siódmy) z rzędu. Kto śmiał zrobić utwór który tak wciąga??
No nic, niedługo włączę coś innego do grania.
I chciałbym opinię Wasze o płytce Theriona - Sirius B (przyjdzie mi za dwa dni pocztą, ale chciałbym już wiedzieć co mnie czeka)
-
- Tawerniany Trickster
- Kontakt:
-
- Majtek
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Numer GG: 9458038
- Kontakt:
-