Gothic Rock rulez z tamimi zespołami jak HIM, Whitin Temptation i The Rasmus.. Ale także uwielbiam synthRocka w wykonaniu Depeche Mode - moim zdaniem najlepszy zespół na świecie grający ten typ muzyki
"Możecie mnie zabić ale nie odbierzecie mi wolności"
Tak a zwłaszcza Paradise Lost i ic najnowszy album Paradise Lost (tak sie ten album nazywa ) jest genialny kazda piosenka to dlamnie hit ;] z Blind Guardiana lubie album The Forggoten Tales ;] fajne są tam motywy
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości" Mafia Radioaktywnych Krów
eRyahXa0S/Darth Wojtex pisze:co ma wspolneog him, the rasmus z gotyckim rockiem? @_@
Hm, raczej sie mowi synthpop,niz synthrock.
Jeśli uważasz, że HIM nie jest zespołem grającym Gothic Rocka to niby co twoim zdaniem gra
Także dziwi mnie, że nie słyszałeś o SynthRocku - syntezatorowy Rock inaczej wiesz
Jestem wielkim fanem zespołu tylko do pełnej dyskografii (nie licząc gównianyh "the best offów" na których jest wszystko to co na innych albumach) brakuje mi ich pierwszego albumu.... Nigdzie nie mogę go zdobyć...
ja tez Him'a nie lubie.. wokalista troche dziwny dla mnie troche zadufany w sobie nie wiem czemu tak sadze.. tak go odebralem iba rok temu i tak mi zostalo.
dsadfga_atadf_a pisze:ja tez Him'a nie lubie.. wokalista troche dziwny dla mnie troche zadufany w sobie nie wiem czemu tak sadze.. tak go odebralem iba rok temu i tak mi zostalo.
Nie musisz go lubić Po prostu wystarczy, że komuś podoba się jego muzyka. A z tym, że jest dziwny to masz rację, ma swój oryginalny styl w tworzeniu muzy
Tak a zwłaszcza Paradise Lost i ic najnowszy album Paradise Lost (tak sie ten album nazywa Razz) jest genialny kazda piosenka to dlamnie hit ;]
Mimo wszystlko wole ich death/doomowe dokonania jak lost paradise czy gothic, aczkolwiek paradise lost jest pierwsza plyta od dawna, ktorej slucham z przyjemnoscia
Jeśli uważasz, że HIM nie jest zespołem grającym Gothic Rocka to niby co twoim zdaniem gra
Nie wiem,co graja
Także dziwi mnie, że nie słyszałeś o SynthRocku - syntezatorowy Rock inaczej wiesz Exclamation Razz
Slyszalem. Ze wzgledu jednak na brzmienie tego typu zespolow, przyjelo sie racxzej synthpop.
Velociraptor pisze:Nie musisz go lubić Po prostu wystarczy, że komuś podoba się jego muzyka. A z tym, że jest dziwny to masz rację, ma swój oryginalny styl w tworzeniu muzy
Ja np. nie lubię samego Merlina Mansona ale słuchać ich muzyki bardzo. Świetnie grają.
Dark_Voyager pisze:A ja polecam wam zespoły Paradise Lost, starego Sweet Noisa, Vadera, Tool, Blind Guardiana ( ma niezłe kawałki ), Rasmusa i Offspringa. Są super!!
no nareszcie ktoś, kto też słucha Tool'a !! ;D :p
Some say the end is near.
Some say we'll see armageddon soon.
I certainly hope we will.
I sure could use a vacation from this
To pytanie pownno brzmieć: kto NIE słyszał 'Walkirii' Wagnera ;P
A co do innych postów:
Him - też nie wiem, co grają, ale czasami da się posłuchać. Czasami. No i wokalista wygląda... dziwnie (choć kwintesencja dziwactwa jest dla mnie MM, o którym mowa niżej).
Marylin Manson - lubię ich muzykę, słucham codziennie (mam kilka albumów wpakowanych na ipoda), ale wokalisty nie trawię. Nie lubię go i już.
A jak już mowa o muzyce, to ze zgrozą stwierdziłam niedawno, że Kosheen mi się podoba. I to nie tyle podoba, co bardzo podoba :D (grają drum'n'base jakby ktoś pytał)
No i jeszcze Mr Scruff (ale to już bez zgrozy - ot, jazziku nigdy za wiele).