Kiedyś słuchałem Paktofoniki i... Liroja! Taki okres miałem, złe towarzystwo poznałem i m.in. wtedy paliłem papierosy. Trwało to jakiś rok i potem bezpowrotnie się zapadło i stałem się tj zupełnie innym człowiekiem.
Jak wynika z Waszych postów, wiele osób w swojej młodości popełniało błędy ;P Przyznam się ja też ;P A teraz nie ma dla mnie nic lepszego od improwizacji jazzowej. Ten chaos, ten nieład, ta niesamowita ekspresja... Cudo :] No dobra, może jeszcze rock z lat 80' i wcześniejszych, ale na pewno nie hh ;P
"Bez przerwy pić też się nie da, więc się dokształcam"
Waltos pisze: jest coraz więcej "ziomali" na polskiej scenie hip-hopowej, którzy w sporej części nic nie umieją i zalewają rynek swoimi dantetnymi utworami...
Z nadmiarem ziomali sie zgodze. To sa pseudo artysci. Zaczelam sie zniechecac do polskiego hh jak uslyszalam takie 'hity' jak 'Laska jak tabasko' czy 'wiekie jol'. Porazka.
BTW. Nie obrazaj Dantego ;P
Przypadek
Mi jak byłem mały podobał się Liroya "Scyzoryk" Ciągle sie smieję z siebie samego
Czy ja wiem.. to jest bardziej pop niz metal w sumie. Tzn stare plytki to jeszce metal w pewnych granicach, ale TELI to troszke inna bajka. Ale nieraj i osiem to calkiem fajne utwory
Ja tam Hunterów słucham ale nie wiem jakie to albumy. Zresztą mam szczęście bo Huntersi są z mojego miasta. Aktualnie dużo słucham The White Stripes i Queens of the Stone Age
A czy ktokolwiek częściej niż okazyjnie słucha Fear Factory? Bo to póki co (zaraz obok Lacuna Coil, Dimmu Borgira i KoRna)mój ulubiony zespół i znam b. niewielu jego fanów...
fear factory niejest zle, ale tacy super to tez niesa ja tam wole cos ostrzejszego, jak Napalm Death. a ostatnio to ja wogle prawie nonstop ragga, reggae, dub, funk, rocka, punku i metalu slucham kumple sie szczegolnie dziwia z dubu i funku bo niektore rzeczy juz prawie pod technno wpadaja... a ja techno BARDZO "nielubie"
Waltos pisze:A czy ktokolwiek częściej niż okazyjnie słucha Fear Factory? Bo to póki co (zaraz obok Lacuna Coil, Dimmu Borgira i KoRna)mój ulubiony zespół i znam b. niewielu jego fanów...
Ja słucham. Mam jakiś ich jeden album i ich lubię i słucham. Tyle że to jest bodaj najmocniejsza muzyka jakiej słucham Mocniejszego metalu nie trawię.