A Grechuta to już w ogóle odlot totalny jest

obstawiam ,ze chodziło mu o "imo". Ale i tak smiesznie wyszłoBrzoza pisze:Idź byc głupim gdzieś indziejDobra to ino muzyka, czasami odpręża, często woła do boju.
Mam wrażenie że chciał byc taki wiecie "medieval". troche nie wyszło bo szyk zdania jakis taki sztuczny i to zajebiste ino.Sihamaah pisze:Może to "ślonzok"?
??? Słyszałem kiedyś jakiś japoński zespół cośtamcoreowy, świetnie brzmiało połączenie tej muzyki z wokalem z najsłitaśniejszych animew tym moje japoneczki-wymiataczki ^_^
Tevery Best pisze:Przy okazji kupowania sobie Civ IV Complete, nabyłem dwie płytki Rage Against The Machine (eponimiczną i Evil Empire) w zestawie za 44,50. Hell yeah. Jak już kiedyś pisałem, jest to najlepsza rzecz, jaką kiedykolwiek zrobili komuniści, przebija nawet podpisanie rozwiązania ZSRR i pomnik Lenina z Taszkentu. Morello jest kozacki na gitarze i w zasadzie nawet choćby cała reszta zespołu ssała po maksie, to i tak by rządziło. Ale tak nie jest i widać, że chłopaki sporo serca w to wkładają. No i ta nazwa, bliska sercu każdego Neuroshimowca.
c'mon szelmon, nie jesteś takim jakimś starym rodzynem zeby mowic jaki to Ty nie jesteś stsary.Szelmon pisze:Tevery Best pisze:Przy okazji kupowania sobie Civ IV Complete, nabyłem dwie płytki Rage Against The Machine (eponimiczną i Evil Empire) w zestawie za 44,50. Hell yeah. Jak już kiedyś pisałem, jest to najlepsza rzecz, jaką kiedykolwiek zrobili komuniści, przebija nawet podpisanie rozwiązania ZSRR i pomnik Lenina z Taszkentu. Morello jest kozacki na gitarze i w zasadzie nawet choćby cała reszta zespołu ssała po maksie, to i tak by rządziło. Ale tak nie jest i widać, że chłopaki sporo serca w to wkładają. No i ta nazwa, bliska sercu każdego Neuroshimowca.
Az cieplo sie robi na sercu. Mlodziankowie wciaz potrafia odkrywac i jarac sie rzeczami, ktore odkrywalem i ktorymi jaralem sie dekade temu. Mmmmmmmm
Nie każdy miał tak jak ty okazję mylić dinozaury ze Smokiem Wawelskim, kiedy jeszcze żyły.Szelmon pisze:
Az cieplo sie robi na sercu. Mlodziankowie wciaz potrafia odkrywac i jarac sie rzeczami, ktore odkrywalem i ktorymi jaralem sie dekade temu. Mmmmmmmm![]()