Frozen Forest

-
- Pomywacz
- Numer GG: 716679
- Kontakt:
Frozen Forest
Nieco lepiej się czuję w grafice, niż poezji - zatem może będę bardziej okupować ten dział. Praca z początku wakacji, miała być pierwsza z wielu narysowanych w czasie wolnym, jednak lenistwo temu skutecznie zapobiegło..
Miało służyć jako zakładka. I służy, całkiem dobrze.
Miało służyć jako zakładka. I służy, całkiem dobrze.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

-
- Tawerniak
- Numer GG: 1655216
- Kontakt:
Re: Frozen Forest
Znam ten ból lenistwa wakacyjnego aż za dobrze
Garść konkretów:
Mało przekonywujące te drzewka. Brak im kontrastu i przestrzenności.
Trawka to jedna wielka plama i też nie za bardzo to wygląda.
Najładniej wyszła postać, choć głowa jest odczepiona od szyi i z nogami też coś nie wszystko w porządku jest.
Podobają mi się włosy i to rozłamanie.

Garść konkretów:
Mało przekonywujące te drzewka. Brak im kontrastu i przestrzenności.
Trawka to jedna wielka plama i też nie za bardzo to wygląda.
Najładniej wyszła postać, choć głowa jest odczepiona od szyi i z nogami też coś nie wszystko w porządku jest.
Podobają mi się włosy i to rozłamanie.

-
- Pomywacz
- Kontakt:
Ach, tło. Po siedzeniu ponad dobrych 36 godzin rysowania nad samą postacią (jestem nieco powolna w rysowaniu) na myśl o tle chciało mi się już wymiotować, więc tło powstało na odczepnego w 15 min
Lepsze takie niż żadne, można powiedzieć. Więc akurat tutaj to doskonale widzę niedoskonałości 

-
- Bosman
- Numer GG: 0
- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
A mi się podobają takie elementy jak piersi, uda, biodra, brzuch(choć zasłonięty
)
No i z tym tłem... osobiście uważam, że lepiej, żeby go nie było. Postać nie pasuje do reszty ani troche.
Bosze, wam żal czasu na rysowanie? Jak tak można? Ja choć nie potrafię nic narysować
(no dobra, ostatnio moja znajoma zgadła, za drugim podejściem, że chodzi o psa nie konia) rysuję non stop... tzn. non stop jeśli mam kartkę i długopis. Tak... kartka i długopis zamieniają mnie w dzikiego rysownika. (przeważnie zamalowuję kratki, albo postacie podobne do tych z Pablo)
A ocena.... 6 za postać i 3 za tło.

No i z tym tłem... osobiście uważam, że lepiej, żeby go nie było. Postać nie pasuje do reszty ani troche.
Bosze, wam żal czasu na rysowanie? Jak tak można? Ja choć nie potrafię nic narysować
(no dobra, ostatnio moja znajoma zgadła, za drugim podejściem, że chodzi o psa nie konia) rysuję non stop... tzn. non stop jeśli mam kartkę i długopis. Tak... kartka i długopis zamieniają mnie w dzikiego rysownika. (przeważnie zamalowuję kratki, albo postacie podobne do tych z Pablo)
A ocena.... 6 za postać i 3 za tło.
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.

-
- Pomywacz
- Kontakt:
Żal czasu na rysowanie - zdecydowanie nie
Rysuję bardzo często, tak samo jak Ty - coś tam zawsze gryzmoląc, tworząc jakieś szkice, etc. Ale spróbuj kiedyś siedzieć nad rysunkiem przez tydzień, czy dwa - męcząc go codziennie po parę godzin. Po jakimś czasie już po prostu nie możesz na to patrzeć
I chciałbyś jak najszybciej już zabrać się za coś innego.

-
- Tawerniak
- Numer GG: 1655216
- Kontakt:
To się chwaliSileas pisze:Więc akurat tutaj to doskonale widzę niedoskonałości

notabene, jeszcze jedna sprawa. Spróbuj używać więcej różnych kolorów, bo wszystko jest szaro-niebieskie i przez to mało ciekawe

-
- Majtek
Ogólnie to całkiem ładny rysunek jest. Ale tak szczegółowo to najlepszym fragmentem tego dzieła jest postać od pasa w górę oraz to rozłamanie o którym pisał już Fuine Faireva. Reszta jest średniej jakości. Może ten rysunek wyglądał by lepiej gdyby tłem zamiast lasu była przestrzeń kosmiczna z migającymi gwiazdami? 

Oto widzę ojca swego.
Oto widzę matkę swoją, siostry swoje i braci.
Oto widzę długi szereg tych, którzy byli przede mną.
Oto ich zew, bym zajął wśród nich miejsce w Valhalli,
Gdzie bohaterowie żyją wiecznie.
Oto widzę matkę swoją, siostry swoje i braci.
Oto widzę długi szereg tych, którzy byli przede mną.
Oto ich zew, bym zajął wśród nich miejsce w Valhalli,
Gdzie bohaterowie żyją wiecznie.

-
- Bombardier
- Numer GG: 10499479
Całkiem fajna praca. Podoba mi się kolorystyka, choć trochę nie w sezon.
Szkic mniej więcej potrafię zrobić taki sam, albo nawet ciut lepszy (choć styl mam zupełnie inny, więc trudno porównywać), ale lata całe jestem w plecy jeśli idzie o kolor i obróbkę.
Tak czy inaczej, gratuluję
Szkic mniej więcej potrafię zrobić taki sam, albo nawet ciut lepszy (choć styl mam zupełnie inny, więc trudno porównywać), ale lata całe jestem w plecy jeśli idzie o kolor i obróbkę.
Tak czy inaczej, gratuluję

-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
a mi się niepodoba jest dlamnie takie oklepane niewidze tu ani przeslania ani talentu niewiem czemu zle namnie dziala patrzenie na banalne wykonanie i przekaz.