Popas
-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Popas
Z wycieczki po okolicy dalszej nieco
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
Re: Popas
Najpierw stwierdziłem, że byłoby świetne, gdyby nie to piwo. Takie tajemnicze, romantyczne... Ale potem pomyślałem, że to piwo dodaje temu zdjęciu jakiejś oryginalności, przez ten kontrast z resztą fotki. Świetnie, 5+
-
- Tawerniak
- Numer GG: 1655216
- Kontakt:
-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Dzieki za uwagi Tyle ze ja sie nie zajmuje fotografia, zdjecia robie na pale totalnie, nie mysle jak sie ustawic z aparatem i jaki kadr bedzie najlepszy. Tzn. czasami mysle hehe. Moze zaczne czesciej sie zastanawiac i wiecej zdjec robic jak kupie nowy apatrat, bo stary juz zdechl zupelnie.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
-
- Bosman
- Numer GG: 0
To jak już kupisz nowy aparat to zastanów się nad cyklem zdjęć "Szelmon i piwo". Robiłbyś sobie zdjęcia przed fajnymi miejscami z piwem w ręku... Szelmon z piwem w Stonehenge, Szelmon z piwem na wieży Eiffla, Szelmon z piwem w kanionie xD