Mrówki

ODPOWIEDZ

Jak oceniasz zdjęcie?

1
0
Brak głosów
2
1
25%
3
2
50%
4
1
25%
5
0
Brak głosów
6
0
Brak głosów

Liczba głosów: 4
Sarphea
Pomywacz
Kontakt:

Mrówki

Post autor: Sarphea »

Proszę o wyrozumiałość i konstruktywną krytykę:P. Zdjęcie zrobione podczas pewnego spaceru.

Mam nadzieję, że tak to się dodaje...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Gwiazdy by ciemniej było, smutek by stale dreptać, oczy po prostu by kochać, wiara by czasem nie wierzyć...
Sihamaah
Bosman
Bosman
Numer GG: 11803348

Re: Mrówki

Post autor: Sihamaah »

Ciekawie to wygląda. Jak widok na kopalnię od góry :P Ale nieładne niestety. Naturalnie rozumiem, że to wina sprzętu. Dam 3+
Mów mi Sih :)
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url]
Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Heh, nie dalej jak dzisiaj zastanawiałem się kiedy przestaniesz tylko czytać i wrócisz do pisania na forum :)

Ja się na fotografii nie znam, ale skoro już napisałem w tym temacie to chyba muszę skomentować. To jest zdjęcie zbiorowe mrówek, przez co sporo traci. IMHO powinnaś skupić się na jednej, może dwóch, bo teraz niektóre są ostre, a niektóre nie i mam wrażenie że fotka jest bardzo chaotyczna. Poza tym centrum fotki jest puste...

Chyba niestety mrówki to nie jest zbyt wdzięczny temat jeśli nie ma się aparatu zdolnego powiększyć bardziej obraz.
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Fuine Faireva
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 1655216
Kontakt:

Post autor: Fuine Faireva »

Przymknąłbym przysłonę [tryb A] by złapać w ostrość wszystkie mrówki..
Zdjęcia zbiorowe też mogą być ciekawe :)

BAZYL pisze:Chyba niestety mrówki to nie jest zbyt wdzięczny temat jeśli nie ma się aparatu zdolnego powiększyć bardziej obraz.
dlatego dobrym pomysłem jest zakup starego Heliosa [pisałem o tym w którymś wątku zdaje się].
ODPOWIEDZ