Usta
-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
Re: Usta
Pierwszy raz widzę, żeby ktoś fotografował usta nie wściekle czerwone Ale czy to się tutaj nadaje. Niemniej ładne, ale nie aż do publikacji IMHO, Twoja własność, rób co chcesz...
-
- Bombardier
- Numer GG: 0
a mi żółciutkie zębyAlien pisze:Fajna fota. Podobają mi się to promienie słonecze
to dalej ja, tylko mi kochany baziu ksywkę zmienił
-
- Chorąży
Nie są żółte. To wina światła. Może trochę w złą stronę przy obróbce poszedłem ale na pewno nie są żółte.Nesquel pisze:a mi żółciutkie zębyAlien pisze:Fajna fota. Podobają mi się to promienie słonecze
.
-
- Bosman
Rozumeim że orginalnie zdjęcie było kadrowane, więc ja bym przekrzywił i dopiero skadrował.Deep pisze:Taki już mam balkonBrzoza pisze: Bo jezeli nie, to chciałem napisac ze wszystko byłoby spoko, gdyby nie ten krzywy drąg z tyłu.
-
- Chorąży
Hmm... W sumie co racja to racja.Brzoza pisze:Rozumeim że orginalnie zdjęcie było kadrowane, więc ja bym przekrzywił i dopiero skadrował.Deep pisze:Taki już mam balkonBrzoza pisze: Bo jezeli nie, to chciałem napisac ze wszystko byłoby spoko, gdyby nie ten krzywy drąg z tyłu.
.
-
- Majtek
- Lokalizacja: Gdzieś w Lesie Loren... ale teraz w Milton Keynes...
Hmm... to na pewno wyglądałoby fajnie, gdybyś dobrze zrobił to zdjęcie... tzn. kadr trochę nie ten i inny wyraz twarzy. Naprawdę, przed powiększeniem myślałem, że ta dziewczyna uśmiecha się i jednocześnie oślepia ją słońce. Ale gdy powiększyłem, ujrzałem po prostu wygłodniałą Strzygę... 2.
-
- Majtek
- Numer GG: 6166027
Eh, strzygę tak?
Anyway, imo powinno być lepiej wykadrowane, ale skoro obiekt się miotał i darł, żeby nie (skąd ja to znam...), to i tak nieźle.
Anyway, imo powinno być lepiej wykadrowane, ale skoro obiekt się miotał i darł, żeby nie (skąd ja to znam...), to i tak nieźle.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.