Humbucker close-up
-
- Chorąży
Humbucker close-up
Jeszcze jedno od razu wrzucę. Możliwe, że trochę nieostre bo ten obiektyw raczej do takich zbliżeń przy tym świetle nie jest stworzony ale jestem zadowolony z efektu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
.
-
- Marynarz
- Numer GG: 0
- Kontakt:
Re: Humbucker close-up
To się bardziej nadaje do jakiegoś (pod)forum o gitarach. Zdjęcie samo w sobie znośne.
-
- Bosman
brakuje mi drugiego planu. Żeby takie zdjęcie miało rację bytu imho powinna byc ostrośc rzucona na same struny, a pudło powinno byc już mniej ostre. Bo póki co masz ostrość na śróbce i na pierwszej od lewej strunie na dole.
-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
e ja chyba nieznam sie na muzyce skoro ta gitara nieprzemawia do mnie....
-
- Szczur Lądowy
tak jakoś zajrzałem
a skoro jest na topie
jakby chwalić - to Ha! gitarrra jest i poetycznie
a jakbym się miał czepiać
głębia czarnej myśli z lewej strony jest zassyssająca, a w dodatku burzy dla mnie kompozycję
jakoś zogniskowałem się na śrubkach, tylko żeby one jakoś tę kompozycję układały
zwraca uwagę perlista belka i słabo czytelny napis, tylko, że zwraca nie do końca
a w ogóle zdjęcie mogłobyby być świetne, te struny w lekkiej perspektywie, kreacja odblasków na perle i powierzchniach, oświetlenie to okno? ten kwadrat? mogłoby być
(tak w przeciwieństwie do dwóch pozostałych)
no ale żeby być w klimacie
świetne jest
a skoro jest na topie
jakby chwalić - to Ha! gitarrra jest i poetycznie
a jakbym się miał czepiać
głębia czarnej myśli z lewej strony jest zassyssająca, a w dodatku burzy dla mnie kompozycję
jakoś zogniskowałem się na śrubkach, tylko żeby one jakoś tę kompozycję układały
zwraca uwagę perlista belka i słabo czytelny napis, tylko, że zwraca nie do końca
a w ogóle zdjęcie mogłobyby być świetne, te struny w lekkiej perspektywie, kreacja odblasków na perle i powierzchniach, oświetlenie to okno? ten kwadrat? mogłoby być
(tak w przeciwieństwie do dwóch pozostałych)
no ale żeby być w klimacie
świetne jest
-
- Majtek
- Lokalizacja: Gdzieś w Lesie Loren... ale teraz w Milton Keynes...
Niezłe, nadaje się na tapetę, czy coś, ale mogłeś sobie ten syf wyczyścić! . Ja mam wokół i pod humbackerem mnóstwo kurzu, ale do zdjęcia takiego formatu, z takim zbliżeniem, to jednak bym sobie to wyczyścił
3.
3.
-
- Bosman
Qler, weź idz umyj oczy i przestan trollować albo najzwyczajniej:
-
- Majtek
- Lokalizacja: Gdzieś w Lesie Loren... ale teraz w Milton Keynes...
Rozumiem, że tutaj nie ma wolności słowa, tak? Widzę to tak, a nie inaczej, każdy tutaj wypowiedział się wg własnego widzimisie, dlatego sądzę, że po prostu w taki sposób chciałeś/łaś nabić sobie posta.
PS. Życzę największej na tym forum liczby postów, pozwól także proszę, że to ja będę wręczał tobie medal za to, jakże chwalebne osiągnięcie...
PS. Życzę największej na tym forum liczby postów, pozwól także proszę, że to ja będę wręczał tobie medal za to, jakże chwalebne osiągnięcie...
-
- Bosman
c'mon człowieku. Na tym forum nie ma statystyk. To jedna rzecz, druga to taka że nabijanie postów jest dla epulsowych noobków. Ja tu jestem od wytykania a nie
-
- Majtek
- Numer GG: 6166027
Ta, powinni Ci dać rangę "Wytykacz". Przynajmniej by się nowi (jak ja na ten przyklad) nie czepiali wytykania. Albo przynajmniej mniej czepiali.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.