Drodzy moi! Pstrykacie jeszcze? Coś nie widać... O ile siebie wytłumaczę tym, że nie mam czasu(praca) i że nie ma klimatu to zdjęć na dworze(chyba, że fotorelacje z grilla chcemy), Was nie umiem; macie zbyt duży potencjał i możliwości.
I tak oto obejrzycie coś strasznego: wracamy do podstawienia czyli do fotek z komórki. Wrzucę kilka hurtem, może akurat coś Was pobudzi.
Cholera, jeszcze jedno. Zapomniałem rozmiary zdjęć pozmieniać, są minimalnie większe. Nie zjedzcie mnie, nie mam już czasu.
To przez zastój...
-
- Majtek
- Numer GG: 0
To przez zastój...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony sobota, 28 czerwca 2008, 16:54 przez Avitto, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Tawerniak
- Numer GG: 1655216
- Kontakt:
Re: To przez zastój...
Chyba większość ma sesje etc stąd niższa aktywność. Choć mogę się mylićAvitto pisze:Drodzy moi! Pstrykacie jeszcze? Coś nie widać... O ile siebie wytłumaczę tym, że nie mam czasu(praca) i że nie ma klimatu to zdjęć na dworze(chyba, że fotorelacje z grilla chcemy), Was nie umiem; macie zbyt duży potencjał i możliwości.
I tak oto obejrzycie coś strasznego: wracamy do podstawienia czyli do fotek z komórki. Wrzucę kilka hurtem, może akurat coś Was pobudzi.
Cholera, jeszcze jedno. Zapomniałem rozmiary zdjęć pozmieniać, są minimalnie większe. Nie zjedzcie mnie, nie mam już czasu.
A co do zdjęcia.. Jakość jest wprost powalająca..
-
- Majtek
- Numer GG: 0
No więc właśnie... Ale olej to :>wracamy do podstawienia czyli do fotek z komórki.
@Narmo: Zupełnie o tym zapomniałem przez pracę. Ale nadrobiłem
Ostatnio zmieniony sobota, 28 czerwca 2008, 17:00 przez Avitto, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Tawerniak
- Numer GG: 5450570
- Kontakt:
Proponuję zmniejszyć zdjęcie;)
"jestem dzbanem pełnym żywej i martwej wody, starczy, bym się lekko nachylił, a cieką ze mnie same piękne myśli, (...) tak więc właściwie nawet nie wiem, które myśli są moje i ze mnie, a które wyczytałem" B. Hrabal