Pocałunek
-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Re: Pocałunek
Mila fotka, ale jakbym np. mial cos takiego zawiesic na scianie, to bym sobie tryptyk z tego zrobil ladny, pociawszy w pizdu
O taki:
O taki:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
-
- Marynarz
- Numer GG: 3827239
- Kontakt:
Zdjęcie i tak już przycięte bo jakieś dzieci mimo moich próśb co rusz pakowały się w kadr. Zapomniałbym podziękować moim modelom, Patrycji i Maćkowi (wiem, brzmi jak dziękowanie za oscara ale wypada )
-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
Cudowne, ale większe zbliżenie by się przydało
-
- Bosman
- Numer GG: 0
- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
W tym zdjęciu przydałby się motyw centralny... niby jest to całująca się para, ale są zbyt odsunięci na lewo. 5
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
-
- Tawerniany Trickster
- Numer GG: 0
- Kontakt:
huh? A kto powiedział, że główny element ma być wycentrowany?
akurat robiąc zdjęcia "artystyczne" a nie na weselu u kumpla raczej używa się trójpodziału albo złotej proporcji...
akurat robiąc zdjęcia "artystyczne" a nie na weselu u kumpla raczej używa się trójpodziału albo złotej proporcji...
-
- Tawerniak
- Numer GG: 1655216
- Kontakt:
Sam sobie poniekąd odpowiedziałeśkrucaFuks pisze:huh? A kto powiedział, że główny element ma być wycentrowany?
Co do zdjęcia: zamysł fajny, ale brak mu czegoś.
-
- Marynarz
- Numer GG: 3827239
- Kontakt:
Wiem. W sumie to tak pozytywne oceny mnie zaskoczyły. Prawdopodobnie gdyby w tle nie było tych krzaczorów a moi modele byli "więksi" to wyglądało by to lepiej.Fuine Faireva pisze:Co do zdjęcia: zamysł fajny, ale brak mu czegoś.