Dyskusje o regulaminie
-
- Marynarz
- Lokalizacja: z miejsca, gdzie mnie nogi zaniosły ( ostatnio trakt między Mantarem a Skulldust)
- Kontakt:
Dyskusje o regulaminie
Mam pytanie do BAZYLA, które nie wiem gdzie zamieścić.
Przy waszych postach znajdują się obrazki, nad obrazkami tytuły np. " Szczur lądowy", " Tawerniak". Czy te tytuły zależą od liczby postów, działalności dla forum czy też od czyjejś woli?? Jeśli można by było to gdzie znajdę pełny wykaz tytułów i wymagań na nie??
Z góry przepraszam za fatygę i dziękuję.
Przy waszych postach znajdują się obrazki, nad obrazkami tytuły np. " Szczur lądowy", " Tawerniak". Czy te tytuły zależą od liczby postów, działalności dla forum czy też od czyjejś woli?? Jeśli można by było to gdzie znajdę pełny wykaz tytułów i wymagań na nie??
Z góry przepraszam za fatygę i dziękuję.
Pałętam się tam i tu, zabijając rzezimieszków, cwaniaków, złodziei, oczyszczam arenę, pałętam się po lesie w nocy, bo jestem niezniszczalny Skrytobójca 10 poziomu ...
Otchłań
Otchłań
-
- Tawerniany Bard
- Numer GG: 4825300
Jak masz pytanie do BAZYLa, a nie wiesz co z nim zrobić, to wyślij mu je przez PW. ;P To działa z każdym użytkownikiem zresztą.
Informacji na temat rang dla użytkowników nie udziela się (poza tym, co oczywiste- związane są z poziomami marynarskimi). A "Tawerniak", etc, posiadają tylko osoby związane z redakcją.
Informacji na temat rang dla użytkowników nie udziela się (poza tym, co oczywiste- związane są z poziomami marynarskimi). A "Tawerniak", etc, posiadają tylko osoby związane z redakcją.
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są TUTAJ (w chwili gdy to piszę adres nie jest dostepny...)
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Marynarz
- Numer GG: 6025304
- Kontakt:
-
- Tawerniany Bard
- Numer GG: 4825300
Taka moja prośba co do wulgaryzmów. Po co ich zabraniać, skoro mogę w świetle regulaminu napisać ch*j i być czysty? A razi to tak samo i ma taki sam sens. Prosiłbym więc o uzupełnienie punktu pierwszego.
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
-
- Majtek
- Numer GG: 3206842
- Kontakt:
Re: Regulamin Forum Tawerny RPG
Takie drobne pytanko. Czy są usuwani ci, co przez jakiś czas (przydałoby się napisać ile) nie piszą NIC ?? (chodzi mi o to czy sami przestrzegacie tego punktu regulaminu?) A może chodzi TYLKO I WYŁĄCZNIE o tych z kilkoma kontami? Przyznam że ten punkt regulaminu jest tylko po części jasny. A to pytanko miałem zadać już wcześniej. Nie żebym miał coś do nieaktywnych. (W końcu jak ktoś już kiedyś zauważył, są oni integralną częścią każdego forum) Więc jak to jest ?BAZYL pisze: Rejestrowania kilku kont - nie zależy nam na podbijaniu statystyk, dlatego bedziemy bezlitośnie usuwać nieaktywne konta.
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Kontakt:
Wszelkie usuwanie userów nieaktywnych bedziemy z nimi uzgadniać na zasadzie wysyłania maila. Jeżeli nie otrzymamy odpowiedzi w wyznaczonym czasie - będzie to traktowane jako brak chcęci przebywanai na forum.
Oczywiście nie dotyczy to usuwanych za przywinienia - spamerów, statsiarzy itp.
Póki co nie wywaliliśmy nikogo za to tylko że nic nie napisał - ten punkt jest bardziej po temu, żeby miec alibi na wypadek gdyby ktoś zażyczył sobie ksywkę, która jest zajęta przez ZUPEŁNIE nieaktywnego usera. Póki mamy miejsce na nieaktywnych, to nie ma sie czym przejmować...
Oczywiście nie dotyczy to usuwanych za przywinienia - spamerów, statsiarzy itp.
Póki co nie wywaliliśmy nikogo za to tylko że nic nie napisał - ten punkt jest bardziej po temu, żeby miec alibi na wypadek gdyby ktoś zażyczył sobie ksywkę, która jest zajęta przez ZUPEŁNIE nieaktywnego usera. Póki mamy miejsce na nieaktywnych, to nie ma sie czym przejmować...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Tawerniak
Jedno pytanko: czemu kurde nie mogę wstawi emblematu??? Jego wymiary to 67 na 70 pikseli i waży 13,9 KB.
Seth
Mu! (ja przynajmniej działam pod przykrywką)
http://www.pajacyk.pl/- wstawic do zakładek i klikać raz dziennie! NATYCHMIAST!
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Kontakt:
nie wiem - może jest w jkakimś niepoprawnym formacie?
żeby sie przekonać - przeczytaj co jest napisane w czarnym, kozackim pasku który pojwi się po załadowaniu awatara. żeby go przeczytać, trzeba podświetlić oczywiście
żeby sie przekonać - przeczytaj co jest napisane w czarnym, kozackim pasku który pojwi się po załadowaniu awatara. żeby go przeczytać, trzeba podświetlić oczywiście
-
- Tawerniak
Wtedy dałem sobie spokój z avatarem, a w tym pasku pisało że jest niepoprawny format... Tyle że avatar jest w .jpg! Na innym forum miałem podobny problem, ale wtedy przesłałem go adminowi i mi wkleił.
Seth
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Kontakt:
-
- Szczur Lądowy
Mam pytanie do niejakiego Bazyla (to ten sam co z CD-Action?) . Chciałbym zareklamowac na waszym forum ciekawą grę rpg-sim, łączącą wszystkie możliwe światy. Znam jednak namolność niektórych ludzi reklamujących "na siłę" swoją grę/forum, więc najpierw pytam o pozwolenie i ewentualne warunki.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
-
- Chorąży
Dyskusje o regulaminie
Czy te konta z początków tawerny, na których nie ma ani jednego posta dalej powinny być aktuywne? Może jednak czas je usunąć, żeby nie zaśmiecać Tawerny?nie zależy nam na podbijaniu statystyk, dlatego bedziemy bezlitośnie usuwać nieaktywne konta.
.
-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/
Jakbyś jednak nie patrzył, są to konta, które mają innych właścicieli. Jeśli chcielibyście je usunąć, prponuje powysyłać do tych osób maile, z informacją o takim pomyśle i zapytaniem, czy będą ich jeszcze używać.
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Mafia Radioaktywnych Krów
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Kontakt:
-
- Bosman
- Numer GG: 0
- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
Re: Dyskusje o regulaminie
Czy kopiowanie cudzego avatara jest dozwolone?
Mój teraźniejszy avatar ma niejaki Metiver, pomiomo iż to ja miałem go jako pierwszy... troche to wkurzające :/
Mój teraźniejszy avatar ma niejaki Metiver, pomiomo iż to ja miałem go jako pierwszy... troche to wkurzające :/
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.