http://www.firstshowing.net/2008/10/03/ ... s-as-well/
Już się nie mogę doczekać

OMG. Jaki zjebany Goku że jacieprzeprszam. Ale też pójdę do kina, zwłaszcza z ciekawości. Jeeeez Bulma ssie, Yamcha wyglada ojezu maskara. Piccolo wygląda tak no nawet choć juz widze ze film straci 99% klimatu DB.Ouzaru pisze:Trailer do filmu Dragon Ball
http://www.firstshowing.net/2008/10/03/ ... s-as-well/
Już się nie mogę doczekać
sauce, plz.Poza tym filmy (animowane ofc), gdzie Bulma ma niebieskie włosy a Goku irokeza - już są i już je widziałam.
Ale ostanie transformery miały coś takiego transformerowatego (transmerfowatego?) w sobie, a to wygląda na jakąś degrengoladę. Ciekaw jestem czy goku będzie zidiociałym dzieciakiem (powinien być dzieciakiem z buszu a nie ze szkoły), czy Yamcha będzie z poczatku zły, dlaczego Mai ma niby walczyć (ona była zwykłą bezmocową debilką posiłkującą się robotami). Jedyne co jest bliskie oryginałowi to to że Miszcz ma pstrokatą koszulę.ale coś mi się zdaje, że to będzie miało z oryginałem wspólnego tyle, co najnowsze Transformers z pierwowzorem - albo i mniej.
Ale jak znam życie, to pociągu do młodych dziewczyn mieć już nie będzie.Brzoza pisze:Jedyne co jest bliskie oryginałowi to to że Miszcz ma pstrokatą koszulę.
Ja postąpię bardzo brzydko i ściągnę film z internetu : P Normalnie raczej kupuję rzeczy, ale za taką szmirę nie zapłacę... wiem że to nie jest dobra argumentacja dla piractwa, ale tak zrobię i kajam się. Publicznie.A ja twierdzę, że pieniądze Dragon Ball zrobi całkiem niezłe. Są filmy, które zarabiają bo są dobre, są filmy które zarabiają bo są głośne i są takie, które zarabiają bo są tak złe, a przy tym korzystają ze znanej marki w tytule, tak bardzo, że ludzie idą na nie po to żeby zobaczyć co zepsuto.
Bez porównania, Doom był cienkim filmem, ale był znośny, a ja dostaję napadów wściekłości, po samej zapowiedzi DB, to gorszy być nie może.Pamiętacie film Doom?
jeśli w ogóle wyjdzie bo tego typu trailery widywałem już od paru lat i zazwyczaj była to wredna podpucha .
Dobrej myśli, że ten film wyjdzie? Osobiście wolałabym, aby nikt się nie brał za ekranizację tego anime, niż jak miałby to tak spieprzyć.Ale bądźmy dobrej myśli