bOdziO Wolf pisał, że gdyby film był cały czas w 3D, to po godzinie ludzi bolałyby głowy - ja w trakcie seansu nie zauważyłem, by były wyłączane - widać robili to na tyle sprytnie, że iluzja pozostała

IMAX ogólnie daje o wiele lepszą jakość obrazu niż "zwykłe" kino, tzn wiem że Mroczny Rycerz był kręcony kamerami IMAX i jakość rzeczywiście jest o niebo lepsza od Watchmenów. Więc podejrzewam że tyczy się to też trójwymiarówfajniej ogląda się tą produkcję w kinach IMAX.
Osobiście to upek mi się podoba - wciągający i łączący wszystkie postacie![]()
Marz pisze:Avatara nie oglądałem, to przyznam. Jednak czytałem dość recenzji/opinii, by stwierdzić, że chyba mało widziałeś, Paradox ;] Od graficznej strony rzeczywiście miodny- te wszystkie latające wyspy animacje Navi, itd.
Jednak to za mało.
Jeden z najlepszych filmów ever to np. taki Forest Gump...
Avatar jest tylko kolejnym filmem akcji w 3D o którym za pare lat będzie ledwie co słychać.
Ale jeśli weźmiemy pod uwagę inflacje i wpływy masonów to nie.gaudat pisze:Marz - Avatar na pewno będzie pamiętany, choćby przez użyte techniki kręcenia i odniesiony sukces kasowy.
Titanic zatopiony, Avatar został najbardziej kasowym filmem w historii kina.Po 6 tygodniach.
Zgadzam się. Ale chodziło mi o to, że sama mimika pirata zapada widzowi w pamięć. No i to sprawia, że ta postać została zapamiętanaBrzoza pisze:prosze Cię. jack Sparrow jest bardzo dobrze zagrany ale depp ma lepsze role niż zuchwały pirat poszukiwacz przygód.nie jest to kreacja na miarę Jacka Sparrowa...